Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudorel Toader, suspectat ca a publicat documente secrete - o rezolutie a Inspectiei Judiciare, anexata in raportul anti-Kovesi

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, suspectat ca a publicat documente secrete - o rezolutie a Inspectiei Judiciare, anexata in raportul anti-Kovesi

Dupa publicarea raportului prin care cere revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-au putea alege cu acuzatii de natura penala pentru ca, pe langa raport, a atasat si o serie de documente intre care si unul care ar fi secret. Este vorba de un raport al Inspectiei Judiciare, din 9 ianuarie 2018, prin care se cerea cercetarea disciplinara a sefei DNA si a adjunctului acesteia, Marius Iacob. continuă pe Adevărul

RAPORTUL LUI TUDOREL TOADER A FOST PUBLICAT. iL PUTETI CITI AICI

Dupa aproape 20 de ore de asteptare, raportul in baza careia ministrul Justitiei Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost postat pe site-ul ministerului. in data de.

Ce exemple de falsificare a transcrierii de convorbiri telefonice contine raportul lui Tudorel Toader

Raportul publicat vineri pe site-ul Ministerului Justitiei contine un singur exemplu legat de o hotarare judecatoreasca care vorbeste despre erori de transcriere, dupa ce ministrul Tudorel Toader acuzase joi seara, in conferinta sa de presa, falsificarea transcierii unor convorbiri telefonice si sustinuse ca are notate multe hotarari judecatoresti prin care instanta a statuat neconcordanta dintre ce se aude si ce se vede.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA. Raportul contine formulari adresate jurnalistilor

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader in fata ziaristilor, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala. Raportul incepe cu un expozeu adresat ziaristilor, aratand ca in urma cu sase luni, se implineau sase luni de la preluarea demnitatii de ministru, ne aflam impreuna aici, in sala de consiliu de la MJ.

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA

Cu o intarziere de 21 de ore, Ministerul Justitiei a publicat Raportul privind activitatea manageriala de la Directia Nationala Anticoruptie, in urma caruia Tudorel Toader a cerut demiterea procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

UPDATE Ministerul Justitiei nu a facut inca public raportul prezentat joi seara, asa cum a promis Tudorel Toader / Site-ul MJ, nefunctional

Ministerul Justitiei nu publicase inca, vineri dimineata, la peste 12 ore dupa incheierea declaratiei lui Tudorel Toader, raportul pe care acesta l-a prezentat joi seara si despre care a spus ca jsutifica solicitarea de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. UPDATE 08:29 Putin dupa ora 7. 00 site-ul a devenit nefunctional, situatia este aceeasi si la acest moment. Raportul nu a fost publicat nici pe paginile de Facebook ale ministerului sau ale lui Tudorel Toader.

Raportul lui Tudorel Toader a ajuns la CSM

Raportul intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns la Consiliul Superior al Magistraturii, la scurt timp dupa ce documentul a fost publicat pe site-ul Ministerului. CSM are la dispozitie 30 de zile.

Liviu Avram: Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )