Libnet.ro
UNICEF

23:15

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA. Raportul contine formulari adresate jurnalistilor

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA. Raportul contine formulari adresate jurnalistilor

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader in fata ziaristilor, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala. Raportul incepe cu un expozeu adresat ziaristilor, aratand ca in urma cu sase luni, se implineau sase luni de la preluarea demnitatii de ministru, ne aflam impreuna aici, in sala de consiliu de la MJ. continuă pe Hotnews

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala.

Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA

Cu o intarziere de 21 de ore, Ministerul Justitiei a publicat Raportul privind activitatea manageriala de la Directia Nationala Anticoruptie, in urma caruia Tudorel Toader a cerut demiterea procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

RAPORTUL LUI TUDOREL TOADER A FOST PUBLICAT. iL PUTETI CITI AICI

Dupa aproape 20 de ore de asteptare, raportul in baza careia ministrul Justitiei Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost postat pe site-ul ministerului. in data de.

Ce exemple de falsificare a transcrierii de convorbiri telefonice contine raportul lui Tudorel Toader

Raportul publicat vineri pe site-ul Ministerului Justitiei contine un singur exemplu legat de o hotarare judecatoreasca care vorbeste despre erori de transcriere, dupa ce ministrul Tudorel Toader acuzase joi seara, in conferinta sa de presa, falsificarea transcierii unor convorbiri telefonice si sustinuse ca are notate multe hotarari judecatoresti prin care instanta a statuat neconcordanta dintre ce se aude si ce se vede.

Raportul lui Tudorel Toader a ajuns la CSM

Raportul intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns la Consiliul Superior al Magistraturii, la scurt timp dupa ce documentul a fost publicat pe site-ul Ministerului. CSM are la dispozitie 30 de zile.

CSM a inregistrat raportul lui Tudorel Toader

Raportul intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns vineri, la ora 16. 00, la Consiliul.

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

Premierul Dancila, despre raportul lui Tudorel Toader: Nu trebuie eu sa dau un verdict, nu depinde ce cred eu / Conteaza ce a scris ministrul in acel raport, daca e adevarat, inseamna ca e ingrijorator

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa se pronunte asupra raportului realizat de Tudorel Toader asupra activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca nu ea trebuie sa dea un verdict.

ULTIMA ORA: Ce a aparut pe SITE-ul ministerului Justitiei in urma cu putin timp! Toata lumea asteapta sa citeasca RAPORTUL lui Tudorel Toader (FOTO)

Site-ul Ministerului Justitieinu poate fi accesatnici pana in acest moment, desi Tudorel Toader a zis ca vom putea citi raportul de evaluare a activitatii de management a DNA chiar pe.

CSM nu a primit inca raportul lui Tudorel Toader

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) nu a primit inca raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi, spun reprezentantii Consiliului, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )