Libnet.ro
UNICEF

19:31

Tudose arunca din avion impozitul pe cifra de afaceri

Adevărul Adevărul,
Tudose arunca din avion impozitul pe cifra de afaceri

A doua evaluare saptamanala a activitatii Executivului in sedinta coalitiei PSD-ALDE a venit la pachet cu renuntarea la una dintre cele mai importante prevederi din programul de guvernare: impozitul pe cifra de afaceri. in schimb, Guvernul pregateste rectificarea bugetara, lucreaza inca la simulari privind taxa de solidaritate, planuieste majorarea contributiilor la sanatate si pensii si sta cu ochii pe ANAF. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose: Declaratia privind renuntarea la impozitul pe cifra de afaceri ramane valabila / Dragnea: Decizia se va lua luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luni, in coalitie, se va lua o decizie cu privire la renuntarea sau nu la impozitarea pe cifra de afaceri, dupa ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiza. Cu putin timp inainte, primul ministru Mihai Tudose tocmai reafirmase ca declaratia sa cu privire la renuntarea la acest impozit ramane valabila in fiecare zi.

UPDATE A inceput sedinta coalitiei PSD-ALDE cu premierul Tudose, in care se discuta despre impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara/ Tariceanu nu participa

Sedinta coalitiei PSD-ALDE pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului a inceput in jurul orei 12. 05, ora la care in biroul liderului PSD de la Parlament a ajuns premierul Mihai Tudose, impreuna cu vicepremierul fara portofoliu Marcel Ciolacu. Pe agenda discutiilor se afla subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale prim-ministrului si sefului PSD, dar si cel al apropiatei rectificari bugetare. Liderul ALDE si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu nu participa, din partea ALDE fiind prezenti Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu si Andrei Gerea.

Tudose, dupa sedinta coalitiei: Impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus. Am luat decizia in avion

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, el precizand ca a luat deciza in avion, in drum spre Bruxelles.

Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara

Liderii coalitiei PSD-ALDE se intalnesc luni, la Parlament, la ora 12:00, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului, pe agenda discutiilor fiind si subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale prim-ministrului si sefului PSD, dar si cel al apropiatei rectificari bugetare, scrie News. ro.

Mihai Tudose: Nu vom aplica impozitul pe cifra de afaceri. Considerati inchis acest subiect

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la finalul sedintei din coalitia de guvernare, care s-a desfasurat la Parlament, in prezenta presedintilor de partid Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca.

Un parasutist i-a transmis sotiei ca va sari din avion fara sa-si deschida parasuta! Ce a facut femeia (FOTO, VIDEO)

Un parasutist de 27 de ani i-a trimis un mesaj sotiei prin care o informa ca va sari dintr-un avion fara sa isi mai deschida parasuta. Din pacate, sotia lui nu a mai putut face nimic, pentru ca a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )