Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tudose mai face uitata o masura din programul de guvernare a lui Dragnea

B1 B1,
Tudose mai face uitata o masura din programul de guvernare a lui Dragnea

De cand a devenit premier al Romaniei, Mihai Tudose si-a facut o obisnuinta la a trece la uitate, dupa cum chiar el afirma in urma cu cateva luni, masurile economice. continuă pe B1

Cel mai important grup editorial din Spania a anuntat ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid

Planeta, cel mai important grup editorial din Spania, a anuntat marti seara, dupa declaratia facuta de presedintele catalan Carles Puidgemont, ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid, scrie News. ro, citand RTVE.

Avem cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa

Romania are, la ora actuala, cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa, iar acesta trebuie pus in valoare si trebuie folosit ca atare, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de specialitate, ministrul Energiei, Toma Petcu, potrivit Agerpres.

Acuzatii grave la adresa lui Mihai Tudose: Cine face declaratii bomba despre premier

Conflictul din PSD se adanceste tot mai mult, iar lucruri nebanuite ies la iveala despre Mihai Tudose. Fostul presedinte ANRP, Ingrid Mocanu, a vorbit despre situatia din Guvern si spune ca premierul e.

MAI face angajari. Ce conditii trebuie sa indeplinesti si cand are loc concursul

Ministerul Afacerilor Interne MAI) organizeaza, pentru prima data, admitere la scolile de agenti si subofiteri, in luna ianuarie, scotand la concurs peste 2. 800 de locuri, masura fiind luata in contextul deficitului de personal pe care ministerul il are, citeaza Mediafax.

Victor Ponta: Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta nu rateaza niciun scandal din PSD ca sa nu il atace in liderul partidului, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti.

Sondaj IMAS: Mihai Tudose, mai popular ca seful PSD, LIviu Dragnea

Romanii au mai multa incredere in premierul Mihai Tudose decat in PSD, iar increderea in Liviu Dragnea a cazut dramatic sub cea in partidul pe care il conduce, potrivit celei mai recente cercetari IMAS, scrie Digi24.

Sedinta la PSD. Este ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Tudose: Demisionez, daca imi cere partidul

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Fiscul nu mai are bani! Sediile din sud-estul Romaniei NU mai sunt pazite

ANAF a ramas fara bani. Sediile din sud-estul Romanii nu mai beneficiaza de paza, scrie Romania Libera. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati a primit bugetul de.

Ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Marian Neacsu (PSD): Daca se mentine ideea unei demisii in continuare, se poate ajunge la instabilitate

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )