Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit si de Carol al II-lea

B1 B1,
Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit si de Carol al II-lea

Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, din apropierea Pietei Victoria, are o poveste aparte in istoria Romaniei. Se pare ca sub impresionanta vila din centrul Bucurestiului exista un tunel secret, care este . continuă pe B1

Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. A spus tot: N-a vrut s-o faca public

Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe GSP, Dan Negru, unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Vedeta de la Antena 1 a spus tot, spre surprinderea celor din platou. Dan Negru, despre Gigi Becali: I-a schimbat viata Despre patronul FCSB s-au scris multe .

Ce a facut sotia lui Gigi Becali in Bucuresti. Procedeaza total opus fata de patronul lui FCSB

S-a aflat ce a facut sotia lui Gigi Becali in Bucuresti. Procedeaza total opus fata de patronul lui FCSB. Cei care o cunosc pe Luminita Becali o stiu ca are un suflet extrem de mare. Astfel, nu e de mirare ca vrea de fiecare data tot ce-i mai bun pentru cei apropiati. Dorind sa faca .

POST - BREXIT: Trafic fluid prin tunelul de sub Canalul Manecii, in prima zi de Brexit

Aproape 200 de camioane au trecut prin tunelul de sub Canalul Manecii fara nicio problema in noaptea de joi spre vineri dupa ce Marea Britanie a iesit din piata unica europeana si au fost restabilite formalitatile vamale, a indicat grupul Getlink care exploateaza tunelul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )