Libnet.ro
UNICEF

16:45

Turcan, despre deprecierea leului si cresterea euro

România Liberă România Liberă,
Turcan, despre deprecierea leului si cresterea euro

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a precizat ca deprecierea leului si crestere. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan da asigurari: Cresterea euro nu are legatura cu situatia politica din Romania

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca deprecierea leului nu are legatura cu ceea ce se intampla pe scena politica si este doar o fluctuatie temporara.

Euro a trecut de 4,8 lei vineri. Deprecierea leului s-ar putea sa continue. Cursul valutar este o supapa pentru dezechilibrele din economie

Cursul euro a trecut vineri de pragul de 4,8 lei, leul pierzand circa doi bani in fata monedei unice. Pana la finalul acestui an, specialistii in trading spun ca moneda nationala ar putea ajunge la 4,85 de unitati in fata euro, cursul valutar fiind o supapa prin care dezechilibrele din economie respira. Cu un deficit bugetar care ar putea urca in acest an la 4,6% din PIB si cu un consum din import care a dus deficitul comercial la 17 miliarde de euro, sa nu ne miram ca euro se apreciaza in fata leului.

News Magazine. Val de scumpiri dupa deprecierea leului

Presedintele Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca actuala criza guvernamentala si deprecierea cursului valutar vor duce la preturi mai mari la carne si paine, dar si la legume si fructe.

Turcan, despre acuzatiile de blat cu PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa

Ministrii PNL au parte de audieri maraton, in timp ce ministrii PSD au avut parte de fiecare data de audieri formale, pe repede inainte, declara la RFI vicepremierul desemnat Raluca Turcan. in acelasi timp, ea respinge acuzatiile USR potrivit carora ar exista un blat intre liberali si PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )