Libnet.ro
UNICEF

09:15

Turcia anunta ca va continua bombardamentele impotriva kurzilor din Siria, in pofida apelurilor internationale

Hotnews Hotnews,
 Turcia anunta ca va continua bombardamentele impotriva kurzilor din Siria, in pofida apelurilor internationale

Turcia va continua sa lupte impotriva kurzilor din Partidul Uniunii Democratice din Siria, a anunat duminica premierul turc Ahmet Davutoglu intr-o convorbire telefonica cu cancelarul german Angela Merkel, in pofida apelurilor internationale ca Ankara sa opreasca bombardamentele, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Turcia va continua lupta impotriva kurzilor din Siria

Turcia va continua sa-i combata pe kurzii din Partidul Uniunii Democratice PYD) in Siria, a afirmat duminica premierul turc, Ahmet Davutoglu in cursul unei convorbiri telefonice cu cancelarul german Angela Merkel, in pofida apelurilor internationale ca Ankara sa puna capat bombardamentelor, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Franta cere Turciei incetarea imediata a bombardamentelor asupra kurzilor din Siria

Franta a cerut duminica Turciei incetarea imediata a bombardamentelor asupra zonelor locuite de kurzi in Siria. Franta isi exprima preocuparea in legatura cu degradarea continua a situatiei in Alep si in nordul Siriei si cere incetarea imediata a bombardamentelor - cele ale regimului si ale aliatilor sai in tara si cele ale Turciei in zonele kurde, se arata intr-un comunicat al Ministerului francez de Externe, citat de AFP.

Philip Hammond: Putin ar putea pune capat razboiului din Siria cu un singur telefon

Cerand Rusiei sa puna capat atacurilor aeriene impotriva luptatorilor moderati din opozitia siriana, secretarul britanic de externe, Philip Hammond a spus: Exista o singura persoana pe planeta asta care poate pune capat capat razboiului civil din Siria printr-un singur telefon, iar acea persoana este domnul Putin, scrie The Guardian.

Fortele turce au atacat pozitii ale kurzilor in Siria

Fortele turce au atacat pozitii ale kurzilor in Siria .

Victimele razboiului din Siria, daunele unui conflict care dureaza de 5 ani

Dupa un razboi care dureaza de aproximativ 5 ani, numarul victimelor si a persoanelor ce si-au parasit locuinta a crescut alarmant. Vestea proasta este ca pierderilor vor continua sa creasca, avand in vedere ca acest conflict nu da semne sa inceteze.

Copii, reflectati intr-o balta din Siria

Copii sirieni se reflecta intr-o balta undeva in apropierea provinciei Alep, Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )