Libnet.ro
UNICEF

20:15

Turcia anunta ca a lichidat membrii Stat Islamic de la frontiera cu SIRIA

România Liberă România Liberă,
Turcia anunta ca a lichidat membrii Stat Islamic de la frontiera cu SIRIA

Premierul turc, Binali Yildirim, a anuntat duminica seara ca frontiera turco-siriana a fost complet securizata, dupa ce fortele turce si rebelii sirieni au alungat gruparea jihadista Stat Islamic din ultimele zone pe care le controla. continuă pe România Liberă

Gruparea terorista Stat Islamic a pierdut ultimele pozitii strategice la frontiera siriano-turca. Turcia anunta ca a curatat frontiera cu Siria de jihadisti

Jihadistii gruparii teroriste Stat Islamic au pierdut duminica ultimele pozitii strategice la frontiera siriano-turca, in urma ofensivei intreprinse de trupele turce impreuna cu grupari ale rebelilor sirieni, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, potrivit Agerpres. La randul sau, premierul turc Binali Yildirim a anuntat duminica seara ca frontiera turco-siriana a fost complet securizata, dupa ce fortele turce si rebelii sirieni au alungat gruparea jihadista Stat Islamic din ultimele zone pe care le controla.

Tancuri ale armatei turce au intrat in Siria. Armata vizeaza pozitii ale teroristilor de la Stat Islamic

Tancuri ale ale armatei turce au patruns sambata in nordul Siriei din provincia turca Kilis, iar pozitii ale gruparii Stat Islamic din regiune au fost lovite cu mortiere, relateaza Reuters si AFP,.

Gruparea terorista Stat Islamic a pierdut ultimele pozitii strategice la frontiera siriano-turca

Jihadistii gruparii teroriste Stat Islamic au pierdut duminica ultimele pozitii strategice la frontiera siriano-turca, in urma ofensivei intreprinse de trupele turce impreuna cu grupari ale rebelilor sirieni, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, potrivit Agerpres. SI a pierdut orice contact cu lumea exterioara dupa ce a pierdut ultimele sate de la granita intre raul Sajour si localitatea) al-Rad', a indicat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Simpatizant danez al Stat Islamic, arestat pentru ca ar fi ranit doi politisti cu focuri de arma

Un simpatizant danez al organizatiei Stat Islamic a fost arestat joi, fiind suspecat ca a ranit cu focuri de arma doi politisti in Copenhaga potrivit anchetatorilor, relateaza Le Figaro, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )