Libnet.ro
UNICEF

13:15

TURCIA BOMBARDEAZA SIRIA, ca urmare a ATACURILOR CU OBUZE asupra unui sat turc. Imagini in cateva momente

Antena3 Antena3,
TURCIA BOMBARDEAZA SIRIA, ca urmare a ATACURILOR CU OBUZE asupra unui sat turc. Imagini in cateva momente

Turcia a bombardat, miercuri, tinte situate pe teritoriul sirian ca represalii la tirurile de obuze dinspre Siria in care au fost ucisi cinci civili, intr-o localitate la frontiera cu Turcia, a anuntat premierul. continuă pe Antena3

Turcia a bombardat tinte din Siria in urma tirurilor cu obuze impotriva unui sat turc

Turcia a bombardat miercuri tinte situate pe teritoriul sirian ca represalii la tirurile de obuze dinspre Siria in care au fost ucisi 5 civili, relateaza AFP. Atacul a avut loc impotriva unui sat turc, situat la.

Turcia a bombardat tinte din Siria in urma tirurilor cu obuze impotriva unui sat turc.

Turcia a bombardat miercuri tinte situate pe teritoriul sirian ca represalii la tirurile de obuze dinspre Siria in care au fost ucisi cinci civili, intr-o localitate la frontiera cu Turcia, a anuntat premierul turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Acest atac a facut obiectul unei riposte imediate din partea fortelor noastre armate . ), care au bombardat, de-a lungul frontierei, tinte identificate pe radar, a precizat Erdogan intr-un comunicat.

Cinci morti in Turcia, intr-un atac cu obuze lansat din Siria. Atalay: Este un incident foarte grav

Un atac cu obuze a avut loc miercuri la frontiera dintre Turcia si Siria, act considerat de Turcia ca fiind un incident foarte grav, avertizeaza vicepremierul turc Besir Atalay, citat de AFP. Este.

Reuniune DE URGENTA LA NATO in urma tirurilor siriene asupra unui sat turc.

Tarile membre NATO urmeaza sa se reuneasca de urgenta, in urma tirurilor de obuze dinspre Siria care au atins miercuri un sat turc de frontiera si au provocat o riposta turca, a anuntat premierul Recep Tayyip Erdogan intr-un comunicat, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ministrul turc de externe Ahmet Davutoglu s-a intalnit cu secretarul general al NATO Andres Fogh Rasmussen, iar acesta a decis ca NATO isi va reuni foate curand Consiliul, a precizat Erdogan in comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )