Libnet.ro
UNICEF

10:31

Turcia: Guvernul nu vrea amnistie generala pentru kurzi.

România Liberă România Liberă,
Turcia: Guvernul nu vrea amnistie generala pentru kurzi.

Guvernul turc a respins categoric, luni, perspectiva unei amnistii generale pentru rebelii kurzi din cadrul Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), in contextul eforturilor de pace, informeaza AFP, conform Agerpres. Declaratia premierului Recep Tayyip Erdogan) este foarte clara. Amnistia generala nu se afla in programul nostru, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Bulent Arinc, la finalul sedintei de guvern saptamanale. Ideea amnistiei a fost respinsa in mai multe . continuă pe România Liberă

Guvernul turc respinge in continuare amnistia generala pentru rebelii kurzi

Guvernul turc respinge in continuare amnistia generala pentru rebelii kurzi din cadrul Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), a reafirmat, luni, purtatorul de cuvant al Executivului, Bulent Arinc, informeaza.

Motivul secret pentru care Guvernul vrea autostrada spre Vest prin Brasov.

Realizarea autostrazii spre vestul tarii prin Brasov ar aduce trafic sporit pe tronsonul concesionat Comarnic-Brasov, ceea ce inseamna ca statul ar trebui sa scoata mai putini bani din buzunar pentru plata concesionarului. Guvernul ar inclina mai degraba spre construirea unei autostrazi de la Sibiu spre Brasov si apoi spre Bacau decat spre Pitesti, potrivit declaratiilor facute zilele trecute de catre vicepremierul Liviu Dragnea la un post de televiziune. Guvernul asteapta insa rezultatele .

Business report: Proiectul de lege care ar putea scapa romanii cu credite de blestemul cursului valutar; Motivul secret pentru care Guvernul vrea autostrada spre Vest prin Brasov; Educatia si Sanatatea fata cu protectia sociala: O comparatie in timp a fi

Culmea birocratiei romanesti. Ca sa platesti online impozitele trebuie sa stai la inca o coada. In Romania, amatorii care doresc sa isi plateasca online impozitele si taxele trebuie sa stea, paradoxal, la o noua coada. Cheltuieli nejustificate de aproape 20 milioane de lei la Transelectrica - Control al Curtii de Conturi in perioada 2011-2012. Plati nejustificate de circa doua milioane de lei pentru vopsirea stalpilor si defrisari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )