Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turcia impune carantina totala in weekend si carantina partiala in timpul saptamanii

B1 B1,
Turcia impune carantina totala in weekend si carantina partiala in timpul saptamanii

Turcia impune restrictiide deplasare in weekenduri si pe timp de noapte in timpulsaptamaniiin vigoare, potrivitpresedintelui Recep Tayyip Erdogan, relateaza Reuters si. continuă pe B1

Turcia anunta carantina totala de weekend si carantina partiala in timpul saptamanii

Turcia, care se confrunta cu o crestere a numarului de cazuri de Covid-19, va inaspri restrictiile in vigoare cu introducerea unei carantine totale in wekend-uri si caratine partiale in timpul saptamanii, a anuntat luni presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza Reuters si AFP.

Turcia impune restrictii de deplasare pe timpul noptii si carantina in weekend

Turcia va impune restrictii de deplasare in weekenduri si pe timp de noapte in restul zilelor saptam.

Coronavirus in lume: Turcia inaspreste restrictiile SUA si Germania continua sa raporteze cresteri ale numarului de infectari.

SUA si Germania au anuntat noi cresteri ale numarului de infectari, in timp ce bilantul gobal a ajuns la 63. 565, din care 1. 309 sunt decese, iar 43. 242 sunt pacienti vindecati. 45: Cum lupta Franta impotriva coronavirusului: Plateste pentru a repara bicicletele francezilor21. 55:OMS va face totul pentru a afla originea coronavirusului, da asigurari seful organizatiei21. 00: Premierul Croatiei, testat pozitiv la coronavirus20. 30 Turcia anunta carantina totala de weekend si carantina partiala in timpul saptamanii.

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )