Libnet.ro
UNICEF

07:15

Turcia: Noi arestari in randul militantilor pentru drepturile omului

România Liberă România Liberă,
Turcia: Noi arestari in randul militantilor pentru drepturile omului

Autoritatile turce au arestat sambata doua militante pentru drepturile omului care fusesera puse in libertate in aceasta saptamana dupa o arestare anterioara, a anuntat organizatia neguvernamentala Amnesty International, care a calificat masura drept cruda si retrograda, transmite AFP, via Agerpres. continuă pe România Liberă

Guvernul Turciei considera inacceptabile comentariile Germaniei cu privire la arestarea militantilor pentru drepturile omului

Ministerul de Externe al Turciei a declarat joi ca comentariile purtatorului de cuvant al guvernului german privind arestarea a sase activisti ai drepturilor omului, inclusiv a unui cetatean german, au fost inacceptabile si interfereaza in sistemul judiciar turc, relateaza Reuters.

Presedintele Erdogan sustine ca Turcia nu se teme de amenintarile Germaniei

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a transmis vineri seara partii germane ca nu poate speria cu amenintari Ankara. Aceste declaratii au loc in urma unei noi escaladari a tensiunilor diplomatice dintre cele doua tari, dupa ce guvernantii de la Berlin au condamnat arestarea a sase activisti pentru drepturile omului, inclusiv a directoarei Amnesty Turcia, transmite BBC.

Germania a avertizat ca va impune masuri dure vizand turismul si investitiile in Turcia

Germania a avertizat ca va impune masuri dure vizand turismul si investitiile in Turcia, dar si o revizuire completa a relatiilor dintre Berlin si Ankara, sugerand ca si-a pierdut rabdarea dupa arestarea a sase activisti pentru drepturile omului, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )