Libnet.ro
UNICEF

20:15

Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Singapore este deja istorie, iar Shenzhen-ul vine cu o sala incredibila si cu premii fabuloase campioana va incasa mai mult decat la orice Grand Slam). Turneul Campioanelor intra intr-o noua era, cea chinezeasca. Simona Halep calificata pentru a sasea oara consecutiv) isi doreste sa fi scapat de problemele medicale, iar principalul obiectiv il constituie gasirea formei de la Wimbledon. De stiut: Simona nu are palmares negativ cu niciuna dintre sportivele care vor participa la WTA Finals. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Shenzhen. continuă pe Hotnews

Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor. Duelul asteptat de toti romanii!

Vineri a avut stabilirea celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an este gazduita de orasul chinez Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina

La Shenzhen a avut loc vineri tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar Simona Halep face parte din Grupa Violet alaturi de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu si Elina Svitolina.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Bianca Andreescu are loc luni, nu inainte de ora 14:00 Programul primelor partide

Organizatorii competitiei de la Shenzhen au anuntat, vineri, programul primelor partide din cadrul Turneului Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie). Simona Halep o va intalni in prima sa partida din Grupa Violet pe Bianca Andreescu, luni, in a doua confruntare de simplu a zilei, nu inainte de ora 14:00 cele doua se vor duela pentru prima oara).

Simona Halep, grupa infernala la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

FOTO Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill, la Shenzhen! Ce mesaj a avut jucatoarea pentru australian

SImona Halep se afla de la inceputul saptamanii in China unde se pregateste pentru Turneul Campioanelor, ultima competitie a sezonului feminin de tenis.

Halep si-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor! intalnirea soc asteptata de toti romanii va avea loc in grupa

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua in Grupa Violet la ultimul turneu WTA care va avea loc la Shenzhen.

Premii fabuloase la Turneul Campioanelor. Miza turneului primelor opt jucatoare din 2019

Cele mai bune opt jucatoare ale anului, printre care se numara si Simona Halep, vor lupta la Shenzhen China) pentru un fond urias de premiere.

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Simona Halep, intr-o rochie superba la sedinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor. Pana si rivalele au complimentat-o

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, chiar daca nu s-a refacut complet. Campioana de la Wimbledon a participat la sedinta foto oficiala a competitiei. Romanca a aratat impresionant, incat pana si rivalele au complimentat-o. Simona Halep, intr-o rochie superba la sefinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )