Libnet.ro
UNICEF

01:06

Turneul Campionilor: Jack Sock, in semifinale, dupa ce l-a invins pe Alexander Zverev

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Jack Sock, in semifinale, dupa ce l-a invins pe Alexander Zverev

Jack Sock locul 9 ATP) a reusit, joi, sa se califice in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-4, pe Alexander Zverev 3 ATP). continuă pe Hotnews

VIDEO Turneul Campionilor: Jack Sock, in semifinale, dupa ce l-a invins pe Alexander Zverev

Jack Sock locul 9 ATP) a reusit, joi, sa se califice in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-4, pe Alexander Zverev 3 ATP).

Turneul Campionilor: Jack Sock, victorie in trei seturi in fata lui Marin Cilic

Debutantul Jack Sock a reusit prima sa victorie la Turneul Campionilor, jucatorul din SUA invingandu-l, marti, pe Marin Cilic, scor 5-7, 6-2, 7-64). Meciul din O2 Arena a fost unul spectaculos si cu rasturnari de situatie, disputa intinzandu-se pe durata a doua ore si 29 de minute.

Roger Federer a castigat duelul generatiilor de la Turneul Campionilor. E primul calificat in semifinale

Roger Federer pare in cea mai buna forma la Turneul Campionilor de la Londra, unde s-a calificat in semifinale dupa doar doua meciuri.

Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, in semifinale - Victorie pe fuga cu David Goffin

Grigor Dimitrov nu i-a lasat nicio sansa lui David Goffin, belgianul aparand pe tabela de-abia in game-ul al zecelea. a fost la un moment dat 6-0, 3-0). O ora si 13 minute a durat meciul din O2 Arena, bulgarul obtinand calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa succesul categoric de miercuri 6-0, 6-2).

VIDEO Turneul Campionilor: Roger Federer, in semifinale - Victorie in trei seturi cu Alexander Zverev

Roger Federer si-a asigurat deja biletul pentru semifinalele Turneului Campionilor, dupa victoria in trei seturi, scor 7-66), 5-7, 6-1, obtinuta, marti, in fata lui Alexander Zverev.

Turneul Campionilor: David Goffin, victorie clara in fata lui Dominic Thiem - Belgianul, duel cu Roger Federer in semifinale

Dupa un inceput foarte slab de partida a fost condus cu 3-0), David Goffin a facut unele ajustari in jocul sau: a stat cat mai aproape de baseline, a lovit mingea din urcare, a incercat sa dicteze ritmul, in timp ce jocul de picioare i-a functionat la un nivel inalt. Belgianul a intors soarta meciului cu Dominic Thiem, victoria venind in doua seturi, scor 6-4, 6-1. Goffin isi trece in palmares cel mai important rezultat al carierei de la Turneul Campionilor: calificarea in semifinale - faza a competitiei unde va da peste Roger Federer.

Federer de neoprit la Turneul Campionilor

Calificat in semifinale dupa primele doua meciuri, Roger Federer a incheiat in stil de mare campion grupa Boris Becker.

Rafael Nadal, numarul unu mondial, s-a retras de la Turneul Campionilor

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, s-a retras de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentari, dupa ce a fost invins in meciul de debut, cu 6-7 5/7), 7-6 7/4), 4-6, de belgianul David Goffin.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal s-a retras din competitie dupa infrangerea cu David Goffin - Problema de la genunchi l-a obligat sa renunte

Rafael Nadal a pierdut meciul cu David Goffin scor 7-65), 6-74), 6-4), iar la conferinta de presa a anuntat ca se retrage de la Turneul Campionilor, din cauza problemelor pe care le are la genunchiul drept. Am facut tot ce se putea pentru a fi pregatit sa joc, insa sunt obligat sa renunt, a precizat liderul ierarhiei ATP.

Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor

Liderul mondial Rafael Nadal a pierdut primul meci la Turneul Campionilor in fata belgianului David Goffin, dupa care si-a anuntat retragerea din competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )