Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turneul Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

România Liberă România Liberă,
Turneul Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova in doua seturi, 6-2, 6-4. continuă pe România Liberă

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie lejera impotriva Vaniei King

Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numarul 5 si detinatoarea trofeului, s-a calificat, sambata, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe americanca Vania King, locul 202 WTA, aceasta fiind prima victorie a romancei dupa doua luni.

Indian Wells: Simona Halep, Monica Niculescu si Horia Tecau vor evolua in aceasta noapte

Monica Niculescu si Horia Tecau vor fi primii care vor evolua in aceasta seara la Indian Wells. Cap de serie numarul 32, Monica o va intalni de la ora 20:00 ora Romaniei) pe Agnieszka Radwanska, din Polonia, pe terenul doi. Tot de la aceeasi ora, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Lukasz Kubot/Marcin Matkowski pe terenul 5. Ultima care va intra in scena va fi Simona Halep: o va intalni pe Ekaterina Makarova pe terenul central.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, victorie categorica cu Vania King

Simona Halep a evitat o surpriza neplacuta impotriva numarului 202 din clasamentul WTA, jucatoarea noastra castigand de-o maniera categorica meciul din turul doi de la Indian Wells in doar 55 de minute. A fost 6-1, 6-1, la capatul unei partide in care Simona a jucat un tenis bun. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei.

Turneul Indian Wells 2016: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in turul al treilea

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep - Vania King 6-1; 6-1 Joc solid Simona, adversar modest/ Urmeaza Makarova

Isi va reveni Simona Halep la forma care a consacrat-o sau nu?! Aceasta cred ca a fost principala intrebare cu care am abordat partida inceputa cu peste 3 ore intarziere din cauza ploii. Raspunsul nu poate fi concludent. Simona a jucat bine, a avut lovituri cu care i-a ridicat pana si pe americani in picioare, dar adversarul a fost unul extrem de modest. Victorie fara emotii, economie de efort, pofta de joc, bagaj tehnic excelent. Poate ca de aici trebuie sa plecam si sa speram.

Noapte de foc la Indian Wells 2016: Halep, Niculescu si Tecau vor fi pe teren

Romanii Simona Halep, Monica Niculescu si Horia Tecau vor evolua, duminica noaptea, la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-2, 6-4/ Cealalta Simona - In optimi, dupa o evolutie solida

Jocul Simonei Halep a aratat foarte bine impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial avand nevoie de doar o ora si cinci minute pentru a se impune de-o maniera categorica si pentru a se califica in optimile de la Indian Wells turneu pe care Simona l-a castigat in 2015). Halep a fost agresiva, concentrata si a incercat pe cat posibil sa stea doar la mana loviturilor sale. A fost 6-2, 6-4, dupa un meci dominat autoritar de sportiva nascuta la Constanta. Pentru Simona urmeaza acum duelul cu Barbora Strycova, din Cehia, locul 37 WTA.

Indian Wells: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al competitiei

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Mica, nervoasa, divortata.Totul despre adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Indian Wells

Simona Halep a ajuns in optimile de finala de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Ekaterina Makarova, intr-un meci care a durat o ora si cinci minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )