Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turul doi al alegerilor prezidentiale va fi monitorizat de mai multi observatori

Adevărul Adevărul,
Turul doi al alegerilor prezidentiale va fi monitorizat de mai multi observatori

Turului al alegerilor prezidentiale, care se va desfasura pe 15 noiembrie, va fi monitorizat de mai multi observatori. Comisia Electorala Centrala a mai acreditat inca 185 de observatori, dintre care 23 internationali, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ion Ceban: Speculatiile precum ca dupa turul doi al alegerilor prezident807;iale vor fi impuse in oras807; restrictii mai dure sunt false

Primarul general al Chisinaului, Ion Ceban, da asigurari ca informatiile aparute in spatiul public precum ca dupa turul doi al alegerilor prezident807;iale vor fi impuse in oras807; restrictii mai dure sunt false. Totusi, edilul a precizat ca decizia intr-un final o vor lua specialis807;tii din domeniu, care monitorizeaza in permanent807;a situat807;ia epidemiologica.

Peste 20 de presedinti de raioane isi exprima sprijinul pentru Dodon in turul doi al alegerilor prezidentiale

Peste 20 de presedinti si vicepresedinti de raioane si circa 400 de primari si-au exprimat sprijinul pentru candidatul independent, sustinut de Partidul Socialistilor, Igor Dodon. Acestia au participat la un briefing de presa, in care au declarat ca Igor Dodon este presedintele care ii reprezinta si este cel care a facut multe pentru tara, transmite IPN.

CEC a autorizat desfasurarea unui exit-poll pentru turul II al alegerilor prezidentiale

Comisia Electorala Centrala aautorizat efectuarea in ziua de 15noiembrie2020, in cadrul turul doi al alegerilor prezidentiale din R. Moldova, a unui sondaj de opinie la iesirea din sectiile de votare de tip exit-poll).

Moscova sustine ca moldovenii din UE si SUA au fost adusi organizat la sectiile de votare: E important ca acest lucru sa nu se intample si in turul doi

Ministerul de Externe al Federatiei Rusa a publicat un comunicat de presa miercuri, 11 noiembrie, prin care si-a exprimat pozitia fata de turul doi al alegerilor prezidentiale din R. Moldova, care se va desfasura pe 15 noiembrie. in document, diplomatia rusa sustine ca moldovenii care au votat la sectiile de votare deschise in statele UE si in SUA au fost adusi organizat.

Restrictii de circulatie duminica, in ziua alegerilor prezidentiale

In ziua turului doi al alegerilor prezidentiale, pe 15 noiembrie, pe teritoriul tarii se va permite deplasarea doar a autovehiculelor a caror capacitate de transportare nu este mai mare de opt persoane si a transportului rutier de persoane prin curse regulate. Cu aceste precizari vine Agentia Nationala Transport Auto, transmite IPN.

IN PLIN SCANDAL AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE Seful sectiei de procurori specializati in infractiuni electorale din SUA a demisionat

Procurorul-sef specializat in infractiuni electorale din cadrul Departamentului de Justitie al SUA, Richard Pilger, a demisionat in semn de protest, dupa ce procurorul general al Statelor Unite, Bill Barr, a dat unda verde deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din SUA, inaintea validarii rezultatelor oficiale ale scrutinului, scrie CNN.

Aproape 80 de cadre medicale din Arad sunt infectate cu SARS-CoV-2. Cei mai multi dintre ei lucreaza in Spitalul Judetean

La Arad sunt aproape 80 de cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2, cei mai multi dintre ei fiind asistenti medicali din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, scrie Agerpres. Situatie critica la Arad,.

CORONAVIRUS |Galati: Paturile de la ATI, unite ca sa incapa mai multi pacienti

Cadrele medicale de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati, rezervata bolnavilor de Covid-19, au fost nevoite sa uneasca paturile, asa incat sa incapa mai multi pacienti testati.

Galati: La sectia ATI Covid au fost unite paturile ca sa incapa mai multi pacienti

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati dedicata bolnavilor de Covid 19 este arhiplina, iar cadrele medicale au fost nevoite sa uneasca paturile, astfel incat sa incapa mai multi pacienti. Medicii nu stiu ce se va intampla daca numarul pacientilor va continua sa creasca, relateaza Mediafax.

Spania. Mai multi romani au furat in pandemie 273 de masini de lux

O banda de infractori din Spania, din care faceau parte si mai multi romani, au furat 270 de masini de lux in plina zi din Spania, in timpul carantinei anuntate de autoritati, din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )