Libnet.ro
UNICEF

11:15

Turul Frantei 2017: Chris Froome redevine lider dupa etapa a 14-a

Antena3 Antena3,
Turul Frantei 2017: Chris Froome redevine lider dupa etapa a 14-a

Etapa a 14-a a Turului Frantei, disputata pe un traseu de 181,5 km, intre Blagnac si Rodez, a fost castigata de australianul Michael Matthews Sunweb), in timp ce englezul Chris Froome Sky) a. continuă pe Antena3

VIDEO Turul Frantei: Michael Matthews a cstigat etapa a 14-a; Chris Froome este din nou liderul clasamentului general

Etapa a 14-a din Turul Frantei, dintre Blagnac si Rodez, desfasurata pe o distanta de 181,5 km, a fost adjudecata la sprint pe o catatare cu panta de peste 9%, de australianul Michael Matthews Sunweb). Christopher Froome a incheiat al saptelea si a revenit pe prima pozitie in clasamentul general, devansandu-l pe Fabio Aru Astana).

Turul Frantei: Romain Bardet, victorios in etapa a 12-a/ Fabio Aru, noul tricou galben al competitiei

Francezul Romain Bardet AG2R La Mondiale) a castigat, joi, etapa cu numarul 12 din Turul Frantei, disputata intre Pau si Peyragudes, pe o distanta totala de 214,5 km. Fabio Aru a incheiat runda pe locul trei) a preluat tricoul galben de la Chris Froome - are un avantaj de sase secunde in fruntea ierarhiei.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Germanul Marcel Kittel, la a cincea victorie de etapa

Germanul Marcel Kittel a castigat miercuri etapa a 11-a din Turul Frantei, disputata pe traseul Eymet - Pau 203,5 km), cu timpul de 4h34min27sec, depasindu-si recordul personal in Marea Bucla. El s-a impus la sprint in fata olandezului Dylan Groenewegen Lotto-Jumbo) si a norvegianului Edvald Boasson Hagen Dimension Data).

Epopeea singurilor romani care au concurat in Turul Frantei

Singura data cand ciclisti romani au concurat in Turul Frantei s-a intamplat la editia din 1936, cand patru ciclisti din Romania au primit invitatie de participare chiar din partea celebrului Henri Desgrange,.

Marcel Kittel, a patra victorie de etapa in Turul Frantei

Germanul Marcel Kittel este de neoprit la sprinturile din Turul Frantei, rutierul echipei Quick Step obtinand, marti, victoria in etapa a 10-a desfasurata pe o distanta de 178 km intre Perigueux si Bergerac.

Schimbare de lider in Turul Frantei

Fabio Aru este noul purtator al tricoului galben dupa prima etapa cu final in catarare din Pirieni.

Turul Frantei: Victorie a unui francez de 14 iulie: Warren Barguil a castigat etapa a 13-a

Dorinta organizatorilor s-a implinit: un francez a castigat etapa disputata pe 14 iulie, de ziua nationala a Frantei. Warren Barguil Team Sunweb) s-a impus vineri, in runda disputata intre Saint-Girons si Foix, pe o distanta de 101 kilometri. Tricou galben ramana Fabio Aru Astana). Se actualizeaza.

Wimbledon 2017. Roger Federer, in finala dupa ce a castigat meciul cu Tomas Berdych

Wimbledon 2017. Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat pentru a 11-a oara in cariera sa in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, pe care l-a castigat de sapte ori pana.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )