Libnet.ro
UNICEF

23:30

Turul Frantei: Geraint Thomas (Sky) a cstigat n premiera competitia; Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), nvingator n ultima etapa

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Geraint Thomas (Sky) a cstigat n premiera competitia; Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), nvingator n ultima etapa

Editia cu numarul 105 a Turului Frantei s-a incheiat cu victoria, in premiera, a ciclistului galez Geraint Thomas Sky). Ultima etapa din acest an, desfasurata intre Houilles si Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 116 km, a fost castigata de norvegianul Alexander Kristoff UAE Team Emirates). continuă pe Hotnews

Turul Frantei: Primoz Roglic, nvingatorul etapei a 19-a; Geraint Thomas (Sky), cu un pas mai aproape de victoria finala

Primoz Roglic LottoNLJumbo) a castigat etapa a 19-a disputata intre Lourdes si Laruns, pe o distanta totala de 200,5 km - Col du Tourmalet si Col d'Aubisque au facut parte din meniul zilei), victoria aducandu-i slovenului urcarea pe locul trei in clasamentul general l-a depasit pe Chris Froome). Ajuns al doilea la linia de sosire, Geraint Thomas Sky) nu numai ca si-a mentinut tricoul galben, dar a mai pus si cateva secunde fata de urmaritori. Se actualizeaza.

VIDEO Geraint Thomas si-a asigurat trofeul in Turul Frantei. Este incredibil. Ultima data am plans cand m-am casatorit

Britanicul Geraint Thomas Sky) si-a asigurat castigarea trofeului in Turul Frantei, sambata, cu o etapa inaintea finalului competitiei.

Turul Frantei: Tom Dumoulin, cstigatorul etapei a 20-a; Geraint Thomas, la un singur pas de victoria finala

Olandezul Tom Dumoulin Sunweb) a castigat cea de-a 20-a etapa penultima) a Turului Frantei, un contratimp individual desfasurat sambata, intre Saint-Pee-sur-Nivelle si Espelette, pe o distanta totala de 31 de kilometri. Geraint Thomas Sky), ocupantul locului trei, se mentine tricou galben si nu mai poate scapa victoria finala.

Turul Frantei 2018. Geraint Thomas castiga Marea Bucla

Ciclistul britanic Geraint Thomas a castigat editia 2018 a Turului Frantei, la finalul ultimei etape, desfasurata duminica intre Houilles si Paris 116 km), care s-a incheiat, conform traditiei, cu un.

IMAGINILE ZILEI din Turul Frantei: Chris Froome iNJURA un politist, dupa ce a fost trantit la pamant de acesta (VIDEO)

Turul Frantei ofera, din nou, imagini incredibile. Ciclistul britanic Chris Froome, de patru ori castigator al competitiei, a avut parte, joi, de o zi de cosmar. Acesta nu doar ca a ratat aproape orice.

Turul Frantei: Victorie pentru Arnaud Demare (FDJ); Nicio modificare la vrful ierarhiei - Geraint Thomas, tot n galben

Arnaud Demare FDJ) a castigat la sprint etapa cu numarul 18 din Turul Frantei 171 de kilometri, intre Trie-sur-Baise si Pau), acesta fiind urmat de Christophe Laporte Cofidis) si Alexander Kristoff UAE). Nu s-a produs nicio schimbare la varful ierahiei, Geraint Thomas Sky) fiind in continuare purtatorul tricoului galben.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )