Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat prima etapa

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat prima etapa

Rutierul german Marcel Kittel Giant) a castigat la sprint prima etapa a Turului Frantei, sambata, la Harrogate, fiind urmat de slovacul Peter Sagan si lituanianul Ramunas Navardauskas. continuă pe Hotnews

Marcel Kittel a castigat prima etapa a Turului Frantei

Rutierul german Marcel Kittel Giant) a castigat la sprint prima etapa a Turului Frantei, sambata, la Harrogate. Acesta a fost urmat de slovacul Peter Sagan si lituanianul Ramunas Navardauskas, informeaza AFP.

Kittel castiga la sprint prima etapa din Turul Frantei. Cavendish la pamant

Germanul Marcel Kittel de la echipa Giant-Shimano a obtinut victoria de etapa, sambata, in prima etapa a editiei cu numarul 101 a Turului Frantei.

Start in Turul Frantei 2014. Froome sau Contador in tricoul galben?

Turul Frantei, cea mai asteptata cursa ciclista a sezonului, debuteaza astazi, sambata, la Leeds in Marea Britanie. Este pentru a 20-a oara cand startul Marii Bucle este dat in afara Hexagonului. SLIDE: Totul despre Turul Frantei 2014 - Cifre, statistici, curiozitati .

SLIDE Turul Frantei 2014: Cifre, statistici, curiozitati

Accesati aceasta pagina pentru a vedea intr-un material tip slide cifrele reprezentative pentru Turul Frantei din acest an.

Rapid si Steaua se vor intalni in prima etapa a Ligii I

Echipele Rapid si Steaua se vor intalni in prima etapa a Ligii I, iar campioana va juca si impotriva rivalei Dinamo in etapa a XIII-a, s-a stabilit, miercuri, in urma tragerii la sorti a meciurilor sezonului .

Liga 1, programul turului sezonului 2014-2015: Rapid - Steaua, in prima etapa

Sezonul 2014-2015 al Ligii 1 la fotbal va debuta pe 26 iulie, in prima runda urmand sa fie programat meciul dintre Rapid si Steaua. Intra in material pentru a vedea programul turului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )