Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ucis intr-o disputa in trafic. Un fotbalist a fost impuscat mortal, la opt ani distanta dupa ce scapase ca prin urechile acului

Adevărul Adevărul,
Ucis intr-o disputa in trafic. Un fotbalist a fost impuscat mortal, la opt ani distanta dupa ce scapase ca prin urechile acului

In 2007 a fost ranit prin impuscare de cei care incercau sa-i fure masina. in 2015, acelasi fotbalist a fost ucis, din pacate, dupa ce a incasat un glont in urma unei dispute in trafic. continuă pe Adevărul

Fotbalistul guatemalez Pablo Villatoro a fost impuscat mortal intr-o disputa in trafic

Fotbalistul guatemalez Pablo Villatoro, care era legitimat la clubul Mixco, a fost ucis intr-o disputa in trafic. Jucatorul in varsta de 33 de ani a fost impuscat miercuri noapte, in timpul unei dispute in.

Liderul Grupului Khorasan a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, luna aceasta, a anuntat Pentagonul, citat de CNN.

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

Lider al-Qaida, UCIS intr-un raid aerian american, in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, a anuntat, marti, Pentagonul.

Liderul Grupului Khorasan, ucis intr-un raid aerian al SUA in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian al SUA in Siria, luna aceasta, a anuntat ieri Pentagonul, potrivit CNN.

Franta: Un barbat a murit dupa ce a fost impuscat in plina strada, in orasul Bastia

Un barbat a fost ucis in plina strada, marti, intr-un oras de pe Insula Corsica, din sud-estul Frantei, informeaza site-ul postului de televiziune TF1. Incidentul a avut loc in orasul Bastia, situat pe.

Afganistan: Un lider Al-Qaida a fost ucis intr-un raid al fortelor aeriene NATO

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid al fortelor aeriene NATO, potrivit unor surse oficiale ale Pentagonului. Pe langa lider, alti doi militanti ai gruparii au fost ucisi, potrivit.

Liderul unui grup terorist afiliat Al-Qaida a fost ucis intr-o lovitura aeriana americana in Siria

Presupusul lider al grupului Khorasan, afiliat la miscarea Al-Qaida in Siria, a fost ucis in aceasta tara intr-o lovitura aeriana americana la inceputul lunii iulie, a anuntat marti Pentagonul, informeaza.

Un comandant de top al Al Qaeda a fost ucis intr-un raid aerian condus de SUA

O lovitura aeriana data de SUA in Afganistan a ucis un comandant senior Al Qaeda, responsabil de atacurile sinucigase ale gruparii teroriste, informeaza Pentagonul citat de ABC News.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )