Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ucraina are ca prioritate aderarea la NATO. Care este reactia dura a Kremlinului

Antena3 Antena3,
Ucraina are ca prioritate aderarea la NATO. Care este reactia dura a Kremlinului

Parlamentul Ucrainei a aprobat joi o serie de amendamente care stabilesc ca aderarea la NATO va fi o prioritate in materie de politica externa. Pentru noi, a venit momentul sa inscriem. continuă pe Antena3

Ucraina: Parlamentul afirma ca aderarea la NATO trebuie sa fie o prioritate a politicii externe a Kievului

Parlamentul ucrainean a aprobat joi amendamente prin care aderarea la NATO va deveni o prioritate a politicii externe a Ucrainei, o decizie care risca sa creasca cu un nou grad tensiunile dintre Kiev si Moscova, scrie AFP.

Avertisment! Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii

Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii! Este avertismentul medicilor specialisti care sunt ingroziti de avantul produselor derivate din tutun. Dupa moda tigarilor.

Prioritatea Ucrainei, aderarea la NATO

Rada Suprema de la Kiev, parlamentul unicameral ucrainean, a adoptat joi un proiect de lege care stabileste politica externa a Ucrainei si prevede ca prioritate aderarea tarii la Alianta Nord-Atlantica. Documentul a fost adoptat cu voturile a 276 de deputati din Parlamentul ucrainean.

Care este cea mai sigura investitie in acest moment

Aurul are o perspectiva optimista de crestere peste pragul de 1230 dolari/uncie, doar o scadere sub 1. 190 dolari/uncie ar putea forta o schimbare catre o perspectiva negativa, comenteaza Ole Hansen, Head of.

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Care este pluralul corect al substantivului ciocolata

Ana Iorga a vorbit, la rubrica Pe cuvant, de la Antena 3, despre pluralul unor substantive feminine care, in unele cazuri, poate suna bine, chiar daca este gresit. Cele mai multe substantive feminine au.

Barbatii din Madrid au interdictie sa mai stea cu picioarele desfacute in mijloacele de transport in comun. Care este motivul (FOTO)

Barbatilor din Madrid le este interzis sa mai stea cu picioarele desfacute in mijloacele de transport, potrivit unui anunt facut de Primarie pe Twitter. S-a luat aceasta decizie, dupa ce femeile din.

Roman, accident la locul de munca, in Italia. Care este starea barbatului

Un roman care lucreaza in Italia a suferit un accident la locul de munca. Acesta s-a ranit la umar si la spate, in timp ce, purtand hamuri, s-a urcat pe un utilaj si s-a.

Cum sa ai cei mai frumosi tuia de pe strada ta! Care este secretul unei curti ca in reviste

Cu totii ne dorim curti si gradini frumos amenajate, in care sa ne simtim mereu ca si in concediu si, de ce nu, sa fie admirate de toti prietenii care ne vin in vizita. Pentru un design modern si.

BACALAUREAT 2017. O eleva din Arad a fost data afara de la Bacalaureat. Care este motivul

Bacalaureat 2017Examenul de Bacalaureat 2017 a inceput cu stangul, pentru o eleva din Arad, care a intrat cu telefonul mobil la proba orala de limba romana din cadrul.

Anamaria Prodan si-a schimbat numele. Care este motivul

Anamaria Prodan este una dintre cele mai iubite personalitati din Romania. Chiar daca declaratiile sale au starnit, de multe ori, reactii diferite, aceasta nu s-a sfiit sa-si spuna mereu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )