Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

România Liberă România Liberă,
Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, capitala Republicii Autonome Crimeea, in sudul Ucrainei, unde stationeaza flota rusa la Marea Neagra, a declarat un oficial de rang inalt ucrainean, informeaza Mediafax. Asistam astazi la o invazie armata rusa . Spatiul aerian al Crimeei) este inchis din cauza numarului mare de aterizari ale avioanelor si elicopterelor rusesti, a declarat reprezentantul presedintelui ucrainean in Crimeea, Serghei . continuă pe România Liberă

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, informeaza Mediafax. Ministerul ucrainean de Externe a protestat, intr-o nota trimisa Rusiei, fata de incalcarea spatiului aerian ucrainean, cerand revenirea imediata a militarilor si a elicopterelor in baze, precizeaza Ministerul de Externe de la Kiev. Ucraina denunta nerespectarea de catre Rusia a acordului din .

Ucraina denunta incalcarea spatiului aerian de catre Rusia

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, relateaza AFP.

Rusia a incalcat spatiul aerian al Ucrainei

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia. Autoritatile ucrainene au cerut revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, potrivit unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )