Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ucraina - Romania 1-0: o infrangere dulce la Campionatul European de futsal. De ce au sarbatorit tricolorii la final

Adevărul Adevărul,
Ucraina - Romania 1-0: o infrangere dulce la Campionatul European de futsal. De ce au sarbatorit tricolorii la final

Daca la fotbal nationala mare nu s-a mai calificat la un turneu final din 2008, in schimb, la fotbalul din sala, prima reprezentativa tocmai a bifat o performanta notabila. continuă pe Adevărul

Romania in sferturi de finala la Campionatul European de futsal

Echipa nationala de futsal a Romaniei s-a calificat, joi seara, intre primele opt formatii la Campionatul European din Belgia.

Daca nu e fotbal, sa fie futsal! Romania debuteaza la Campionatul European de futsal. Statistici, program si lotul tricolor

In vreme ce prima reprezentativa nu s-a mai calificat la o competitie oficiala din 2008, nationala de fotbal in sala a Romaniei debuteaza azi la Campionatul European din Belgia, aflandu-se la a sasea prezenta consecutiva la un turneu final.

Cupa Davis, Ucraina - Romania: Programul meciurilor

Joi a avut loc la Dnepropetrovsk tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre Ucraina si Romania. Vedeti mai jos pe cine a preferat Andrei Pavel la simplu si care este ordinea meciurilor care debuteaza vineri dupa-amiaza.

Cupa Davis: Ucraina - Romania (meciurile se vor juca in perioada 31 ianuarie - 2 februarie)

Romania va intalni Ucraina in perioada 31 ianuarie - 2 februarie, intr-o disputa contand pentru primul tur al grupei I a Cupei Davis, Zona euro-africana. Confruntarea se va disputa la Megaron Tennis Club, din Dnepropetrovsk.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )