Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cupa Davis, Ucraina - Romania: Programul meciurilor

Online Sport Online Sport,
Cupa Davis, Ucraina - Romania: Programul meciurilor

Joi a avut loc la Dnepropetrovsk tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre Ucraina si Romania. Vedeti mai jos pe cine a preferat Andrei Pavel la simplu si care este ordinea meciurilor care debuteaza vineri dupa-amiaza. continuă pe Online Sport

Cupa Davis: Ucraina - Romania (meciurile se vor juca in perioada 31 ianuarie - 2 februarie)

Romania va intalni Ucraina in perioada 31 ianuarie - 2 februarie, intr-o disputa contand pentru primul tur al grupei I a Cupei Davis, Zona euro-africana. Confruntarea se va disputa la Megaron Tennis Club, din Dnepropetrovsk.

Romania are drum liber spre play-off-ul Cupei Davis. Programul meciurilor cu Ucraina

Echipa de tenis a Romaniei va juca vineri, la Dnepropetrovsk, primele doua partide ale confruntarii cu Ucraina din primul tur al Grupei I, zona Euro-Africana, in Cupa Davis.

Cupa Davis: Echipe modificate inaintea confruntarii Romania - Ucraina.

Capitanii nejucatori ai echipelor de Cupa Davis ale Ucrainei si Romaniei au anuntat tenismenii care se vor infrunta in prima zi a intalnirii contand pentru Zona Euro-africana. Serghei Stahovski a luat locul lui Vladislav Manafov, in timp ce Adrian Ungur l-a inlocuit pe Marius Copil, conform Mediafax. Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Ucrainei, Mihail Filima, a efectuat o modificare in lotul pentru intalnirea cu Romania, Serghei Stahovski, locul 85 ATP, luindu-i locul lui Vladislav .

Mergea refuza convocarea la Cupa Davis

Florin Mergea a refuzat convocarea trimisa de Federatia Romana de Tenis pentru meciul de Cupa Davis pe care Romania il are de disputat impotriva Ucrainei 31 ianuarie-2 februarie).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )