Libnet.ro
UNICEF

19:30

UDMR mentine nominalizarea Rozaliei Biro pentru postul de ministru al Culturii

România Liberă România Liberă,
UDMR mentine nominalizarea Rozaliei Biro pentru postul de ministru al Culturii

UDMR mentine nominalizarea Rozaliei Biro pentru functiile de vicepremier si ministru al Culturii, a precizat, vineri, pentru Mediafax, Biroul de presa al Uniunii. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a trimis la Cotroceni propunerile de numire a lui Claudiu Manda si a Rozaliei Biro in functiile de ministru al Bugetului, respectiv ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a confirmat vineri dimineata ca a trimis la Cotroceni propunerile de numire a deputatului Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, si a senatorului Rozaliei Biro pentru portofoliul Culturii.

Victor Ponta a trimis Presedintiei propunerile de numire in functia de ministru a Rozaliei Biro si a lui Claudiu Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru .

Ponta l-a nominalizat pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european la Agricultura

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )