Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta a trimis Presedintiei propunerile de numire in functia de ministru a Rozaliei Biro si a lui Claudiu Manda

B1 B1,
Victor Ponta a trimis Presedintiei propunerile de numire in functia de ministru a Rozaliei Biro si a lui Claudiu Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru . continuă pe B1

Victor Ponta a trimis la Cotroceni propunerile de numire a lui Claudiu Manda si a Rozaliei Biro in functiile de ministru al Bugetului, respectiv ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a confirmat vineri dimineata ca a trimis la Cotroceni propunerile de numire a deputatului Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, si a senatorului Rozaliei Biro pentru portofoliul Culturii.

Victor Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerile de numire in postul de ministru pentru Biro si Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget,.

Victor Ponta il propune pe Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget

Premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca vineri il va propune pentru functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda. Primul ministru a precizat ca dupa episodul cu Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, care a fost umilita in toate felurile dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni, a decis ca trebuie sa aduca si mai multi tineri in Guvern.

Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Premierul Victor Ponta a caracterizat vineri solicitarea presedintelui Traian Basescu de a retrage nominalizarile la ministerule Culturii si la Buget, Rozalia Biro si Claudiu Manda, drept discurs de carciuma.

Ponta isi mentine propunerile pentru Biro si Manda: Declaratiile lui Basescu sunt de carciuma

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine propunerile ca Rozalia Biro si Claudiu Manda sa fie ministri la Cultura, respectiv Buget si ca va inainta alte nume doar daca presedintele le respinge pe cele.

Ponta isi mentine propunerile pentru Biro si Manda: Declaratiile lui Basescu sunt de carciuma

Premierul Victor Ponta sustine ca declaratiile presedintelui Traian Basescu nu au nicio valoare si isi va mentine propunerile ca Rozalia Biro si Claudiu Manda sa fie ministri si ca va inainta alte.

Ponta isi mentine propunerile pentru Biro si Manda: Declaratiile lui Basescu sunt de carciuma

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine propunerile ca Rozalia Biro si Claudiu Manda sa fie ministri si ca va inainta alte nume doar daca presedintele le respinge pe cele actuale, argumentand ca declaratiile lui Basescu nu au nicio valoare si nu vrea sa comenteze afirmatii de carciuma.

Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procuroril

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania.

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Csutak-Nagy Laszlo in postul de vicepresedinte al ANSVSA

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Csutak-Nagy Laszlo in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, aceesta fiind propus de UDMR Salaj. Csutak-Bagy a.

Imaginea zilei: Victor Ponta, la inundatii in Gorj cu pantofii perfect lustruiti in mijlocul sinistratilor

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie din timpul vizitei in judetul Gorj, puternic afectat de inundatii, care nu a scapat insa netaxata de comentatori, nedumeriti de pantofii foarte curati ai primului ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )