Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea scapa de controlul judiciar in dosarul alegerilor din 2009

B1 B1,
Udrea scapa de controlul judiciar in dosarul alegerilor din 2009

Elena Udrea a scapat de controlul judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Decizia apartine Curtii Supreme si este definitiva, precizeaza. continuă pe B1

Elena Udrea scapa de controlul judiciar in dosarul alegerilor din 2009

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv marti revocarea controlului judiciar pe care Elena Udrea il avea in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile.

Elena Udrea contesta controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 -VIDEO

Saptamana de foc pentru Elena Udrea. Astazi fostul ministru al Dezvoltarii spera sa scape de controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Udrea se plange ca.

Elena Udrea scapa de controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea scapa de controlul judiciar si poate parasi tara, conform unei decizii definitive a instantei supreme, cauza in care este cercetata alaturi de Ioana Basescu fiind ultima in care avea masura preventiva.

Elena Udrea: Cred ca astazi se ridica definitiv controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va discuta o contestatie a procurorilor privind controlul judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Presedintele Comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009: Udrea, Dragomir, Doru Paraschiv si Marian Hapau, invitati la audieri

Presedintele Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, Oana Florea, a declarat ca Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv si Marian Hapau vor fi chemati saptamana viitoare la audieri.

Udrea si colonelul Dragomir, chemati si la comisia speciala

Decizie de ultima ora la comisia speciala, care ancheteaza posibila fraudare a alegerilor din 2009. Vor fi citati si Elena Udea, fostul colonel SRI Daniel Dragomir si fostul ofiter MApN care a acuzat nereguli .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )