Libnet.ro
UNICEF

09:15

UEFA a sanctionat Federatia ungara dupa meciul cu Romania

B1 B1,
UEFA a sanctionat Federatia ungara dupa meciul cu Romania

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA a hotarat amendarea Federatiei din Ungaria cu 70. 000 de euro si sanctionarea ei cu disputarea urmatorului meci de pe teren propriu cu portile inchise, in urma. continuă pe B1

Federatia maghiara de fotbal, sanctionata de UEFA dupa meciul cu Romania

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA a decis ca federatia din Ungaria sa fie amendata cu 70. 000 de euro si sa fie sanctionata cu disputarea urmatorului meci de pe teren propriu cu portile inchise, ca urmare a neregulilor semnalate la partida cu Romania, din preliminariile Euro-2016.

Ungaria, sanctionata de UEFA dupa meciul cu Romania

UEFA a decis, vineri, sa amendeze Ungaria cu 70. 000 de euro si sa fie sanctionata cu disputarea urmatorului meci de pe teren propriu cu portile inchise, ca urmare a neregulilor semnalate la partida cu Romania .

Decizie UEFA: Meciul Romania - Finlanda se va juca fara spectatori

UEFA a anuntat, joi, ca meciul dintre Romania si Finlanda preliminarii Euro 2016) se va disputa fara spectatori, din cauza evenimentelor de la partidele tricolorilor cu Ungaria de la Budapesta) si cu Grecia de la Bucuresti), informeaza site-ul oficial al FRF.

Kelemen Hunor: Dupa 2007, Romania a luat-o pe un drum gresit in ce priveste drepturile minoritatilor. Am propus presedintelui Iohannis si liderilor politici un pact interetnic

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, in cadrul seminarului Autonomie: teorie si practica organizat la Targu Mures, ca a propus informal, la inceputul acestui an, presedintelui Klaus Iohannis si presedintilor partidelor parlamentare, un pact interetnic, deoarece considera ca Romania a luat-o pe un drum gresit in privinta drepturilor minoritatilor nationale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )