Libnet.ro
UNICEF

01:06

ULTIMA ORA Kremlin: Crimeea este alipita Rusiei incepand de marti

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Kremlin: Crimeea este alipita Rusiei incepand de marti

Crimeea este considerata alipita Rusiei incepand de marti, odata cu semnarea unui acord intre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP. continuă pe Hotnews

Kremlin: Crimeea este alipita Rusiei incepand de marti

Crimeea este considerata alipita Rusiei incepand de marti, odata cu semnarea unui acord intre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP.

VIDEO Kremlin: Crimeea este alipita Rusiei incepand de marti

Crimeea este considerata alipita Rusiei incepand de marti, odata cu semnarea unui acord intre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP.

De cand va fi Crimeea alipita Rusiei. Ucraina nu va recunoaste asa-zisa independenta

Crimeea face parte din componenta Rusiei incepand de la semnarea, marti, a unui acord de catre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul intr-un comunicat, relateaza AFP.

Criza ucraineana, evenimentele zilei de marti: Kremlinul anunta alipirea Crimeei la Rusia, Kievul autorizeaza folosirea armelor, daca viata militarilor ucraieni este in pericol, dupa ce un soldat a fost ucis in Simferopol

Crimeea este considerata alipita Rusiei incepand de marti, odata cu semnarea unui acord intre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, citat de AFP. Ziua a fost marcata inasprirea tonului occidentalilor fata de politica Rusiei, inclusiv a cancelarului german Angela Merkel, dar si de anuntul mortii unui militar ucrainean in Crimeea. In urma acestui incident, care a fost prezentat insa intr-o versiune diferita de presa pro-rusa, ministerul Apararii de la Kiev a autorizat militarii ucraineni din Crimeea sa foloseasca armele, daca viata lor este in pericol.

LIVE TEXT Putin: Crimeea este o zona sfanta pentru Rusia.

Presedintele rus, Vladimir Putin, sustine o declaratie de presa referitoare la anexarea Crimeei la Federatia Rusa. - Tatarii din Crimeea au fost reprimati, multi oameni au suferit. Cred ca toate masurile legale si politice trebuie luate pentru a reinstaura drepturile tatarilor. Respectam toate drepturile grupurilor etnice din Crimeea. - Sustinem existenta a trei limbi oficiale in Crimeea: rusa, ucraineana si tatara. - Crimeea e o parte din Rusia. Crimeea este o zona sfanta pentru Rusia.

Crin Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. Actiunea ferma, conjugata a UE si SUA este necesara pentru a impiedica orice politica de forta

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni ca Ucraina se afla in fata une agresiuni militare din partea Federatiei Ruse, iar referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. In plus, acesta spune ca indiferent de presiunile politice, militare sau economice pe care Federatia Rusa le foloseste sau le va folosi in aceste zile, avem nevoie de fermitatea Statelor Unite ale Americii in apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

ULTIMA ORA Vladimir Putin a semnat tratatul prin care Crimeea devine parte a Federatiei Ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat marti cu liderii prorusi din Crimeea tratatul prin care regiunea devine parte a Federatiei Ruse. Tratatul trebuie aprobat de Curtea Constitutionala si apoi ratificat de Parlament. Ceremonia de semnare a avut loc dupa un discurs pe care liderul de la Kremlin l-a sustinut in fata Adunarii Federale, in cadrul caruia a cerut acceptarea a doi noi membri in Federatia Rusa: Crimeea si orasul Sevastopol.

Crimeea e deja parte a Rusiei

Crimeea face parte din componenta Rusiei incepand de ieri, de la semnarea unui acord de catre presedintele rus, Vladimir Putin, si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei. Dar se pare ca acest lucru a dus la intrarea intr-o faza militara a crizei dintre Rusia si Ucraina.

Crimeea e deja parte a Rusiei:a trecut de la faza politica la faza militara

Crimeea face parte din componenta Rusiei incepand de marti, de la semnarea unui acord de catre presedintele rus, Vladimir Putin, si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei. Dar se pare ca acest lucru a dus la intrarea intr-o faza militara a crizei dintre Rusia si Ucraina.

DECIZIA DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )