Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA! Perchezitii la Garda Forestiera Brasov!

B1 B1,
ULTIMA ORA! Perchezitii la Garda Forestiera Brasov!

In aceasta dimineata, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Brasov -Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza trei perchezitii pe raza judetelor Brasov si Prahova, printre ca. continuă pe B1

Surse: Perchezitii ale politiei la Garda Forestiera din Brasov, intr-un dosar cu prejudiciu de un milion de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice din Brasov fac perchezitii, marti, la mai multe adrese din Brasov si Prahova. Surse judiciare au precizat ca ancheta vizeaza inclusiv Garda Forestiera.

Victor Ponta, apel de ultima ora: Azi e primul test al schimbarii in Parlament! Sa vedem daca Dragnea-Valcov mai conduc Romania

Victor Ponta lanseaza un apel de ultima ora catre parlamentari, cerandu-le, intr-un mesaj publicat pe Facebook,sa voteze impotriva legii care prevede formarea Fondului Suveran, proiect votat prin OUG la.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )