Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ultimatum in alegerile din Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Ultimatum in alegerile din Bulgaria

Bulgarii sunt chemati duminica la urne pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ei avand de ales intre Rumen Radev, candidat independent sustinut de Partidul Socialist, si conservatoarea Tetka Taceva, presedinta parlamentului de la Sofia sustinuta de premierul Boiko Borisov, . continuă pe România Liberă

CEO-ul Microsoft vorbeste despre alegerile din SUA, dar nu spune nimic

Alegerile din SUA au avut un deznodamant neasteptat, cu repercusiuni la nivel global. incercand sa nu para imun la evenimente, CEO-ul Microsoft a facut o declaratie abstracta. Alegerile din SUA s-au incheiat ieri dimineata cu Donald Trump in pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii pentru urmatorii patru ani. Foarte multi au fost uimiti [].

Curs valutar 10 noiembrie. Leul, nepasator la alegerile din SUA

Cursul valutar valabil joi, 10 noiembrie, indica o nepasare a monedei nationale fata de alegerile din SUA, castigate de Donald Trump .

Alegerile din SUA ii duc pe americani cu gandul la emigrare, iar asta se vede pe Google

Alegerile din SUA s-au incheiat deja, cu Donald Trump declarat viitorul presedinte al Americii, iar unii se tem de asta. Lucrurile despre care vorbim acum au inceput inca dinainte ca rezultatul sa fie afisat; cetatenii americani au inceput sa se intereseze de cum pot sa emigreze din State, asta dupa ce situatia il dadea deja [].

Alegerile din SUA, vazute din spatiu: cum voteaza astronautii

Alegerile din SUA sunt celmai fierbinte subiect al zilei, si pana si astronautii trebuie sa voteze in aceste alegeri. Acum aflam si cum se intampla asta. Shane Kimbrough este singurul astronaut NASA care se afla in spatiu, in prezent, dar asta nu inseamna ca el nu are un cuvant de spus in ceea ce priveste [].

Lupta anticoruptie din Romania a fost data exemplu de catre candidatul socialist la alegerile prezidentiale din Bulgaria

Rumen Radev, candidatul socialist la presedintia Bulgariei, a dat lupta anticoruptie din Romania drept exemplu de succes in combaterea fenomenului si a precizat ca, daca va castiga alegerile, va.

Mai putini alesi in Parlament, dupa alegerile din 11 decembrie

Alegerile parlamentare din 11 decembrie se vor desfasura dupa noua lege electorala adoptata in 2015. Astfel, senatorii si deputatii vor fi alesi prin scrutin pe lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale.

Bursele se prabusesc pe fondul rezultatului de la alegerile din SUA: Dolarul scade in fata euro, yenul castiga teren

Rezultatele preliminare de la alegerile prezidentiale din SUA, care arata ca Donald TRUMP este foarte aproape de a fi declarat oficial noul presedinte al Americii, au condus la o prabusire a pietei.

Ambasadorul Klemm: Cred ca parteneriatul si alianta noastra vor continua, dupa alegerile din SUA

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat marti, la Timisoara, ca alianta si parteneriatul SUA cu Romania vor continua si dupa alegerile prezidentiale din tara sa, intrucat o trasatura a politicii externe americane din ultimii 70 de ani a fost continuitatea, iar in calitatea sa de ambasador are 'responsabilitatea '' sa depuna eforturi ca aceasta sa mearga mai departe.

Vineri este prima zi de campanie electorala. 11 decembrie va marca o premiera pentru alegerile din Romania (VIDEO)

Vineri este prima zi de campanie electorala, iar concurenta este dura. Peste 4. 000 de candidati se bat pe locurile din Camera Deputatilor si peste 2. 000 pentru cele din Senat, informeaza B1 TV. in cursa.

Lucian Boia, prima reactie dupa alegerile din SUA: Vedem cum istoria se face sub ochii nostri, dar nu suntem capabili sa anticipam corect unele lucruri nici de la o zi la alta

Istoricul Lucian Boia nu a ramas indiferent cu privire la rezultatul alegerilor din SUA, ci acomentat despre subiectul cel mai discutat la nivel international, victoria lui Donald Trump. A fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )