Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEO-ul Microsoft vorbeste despre alegerile din SUA, dar nu spune nimic

Playtech Playtech,
CEO-ul Microsoft vorbeste despre alegerile din SUA, dar nu spune nimic

Alegerile din SUA au avut un deznodamant neasteptat, cu repercusiuni la nivel global. incercand sa nu para imun la evenimente, CEO-ul Microsoft a facut o declaratie abstracta. Alegerile din SUA s-au incheiat ieri dimineata cu Donald Trump in pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii pentru urmatorii patru ani. Foarte multi au fost uimiti []. continuă pe Playtech

Un analist economic despre alegerile din SUA: Cu Trump dispare NATO! Fara NATO, Romania e fara aparare

Un analist economic, Aurelian Dochia, sustine ca sansele ca NATO sa dispara sunt foarte mari in cazul in care Donald Trump va castiga alegerile din SUA. in vreme ce Hillary.

Mircea Geoana despre alegerile din SUA. Un vot masiv de frustrare si manie din partea Americii profunde

Votul din SUA a fost un vot masiv de frustrare si manie din partea Americii profunde, a declarat miercuri presedintele PSRO, Mircea Geoana, fost ministru de Externe si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Nigel Farage despre alegerile din SUA: Miscarile burselor sugereaza ca are loc un nou Brexit

Nigel Farage, fostul sef al UKIP si unul dintre cei mai vocali avocati ai Brexit, a postat pe Twitter un comentariu in care scrie ca miscarile burselor sugereaza ca are loc un nou Brexit. Farage l-a sprijinit pe Trump in campania electorala.

Alegerile din SUA ii duc pe americani cu gandul la emigrare, iar asta se vede pe Google

Alegerile din SUA s-au incheiat deja, cu Donald Trump declarat viitorul presedinte al Americii, iar unii se tem de asta. Lucrurile despre care vorbim acum au inceput inca dinainte ca rezultatul sa fie afisat; cetatenii americani au inceput sa se intereseze de cum pot sa emigreze din State, asta dupa ce situatia il dadea deja [].

Curs valutar 10 noiembrie. Leul, nepasator la alegerile din SUA

Cursul valutar valabil joi, 10 noiembrie, indica o nepasare a monedei nationale fata de alegerile din SUA, castigate de Donald Trump .

Alegerile din SUA, vazute din spatiu: cum voteaza astronautii

Alegerile din SUA sunt celmai fierbinte subiect al zilei, si pana si astronautii trebuie sa voteze in aceste alegeri. Acum aflam si cum se intampla asta. Shane Kimbrough este singurul astronaut NASA care se afla in spatiu, in prezent, dar asta nu inseamna ca el nu are un cuvant de spus in ceea ce priveste [].

Lucian Boia, prima reactie dupa alegerile din SUA: Vedem cum istoria se face sub ochii nostri, dar nu suntem capabili sa anticipam corect unele lucruri nici de la o zi la alta

Istoricul Lucian Boia nu a ramas indiferent cu privire la rezultatul alegerilor din SUA, ci acomentat despre subiectul cel mai discutat la nivel international, victoria lui Donald Trump. A fost.

La alegerile din SUA a prevalat vointa cetatenilor

Indiferent de afinitati, un lucru a prevalat in urma alegerilor din SUA: vointa cetatenilor, afirma presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bursele se prabusesc pe fondul rezultatului de la alegerile din SUA: Dolarul scade in fata euro, yenul castiga teren

Rezultatele preliminare de la alegerile prezidentiale din SUA, care arata ca Donald TRUMP este foarte aproape de a fi declarat oficial noul presedinte al Americii, au condus la o prabusire a pietei.

Adrian Sarbu, despre alegerile din Statele Unite: Mamaliga Americii care mananca la fast food va exploda azi la focul tare al misoginismului, rasismului, xenofobiei si mai ales al frustrarilor pe care nici un sondaj nu le masoara

Fostul sef de la ProTV, Adrian Sarbu, a scris intr-o postare pe pagina personala de Facebook despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Acesta considera ca in aceasta seara in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )