Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar 10 noiembrie. Leul, nepasator la alegerile din SUA

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 10 noiembrie. Leul, nepasator la alegerile din SUA

Cursul valutar valabil joi, 10 noiembrie, indica o nepasare a monedei nationale fata de alegerile din SUA, castigate de Donald Trump . continuă pe România Liberă

Curs valutar 9 noiembrie. Leul se depreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil miercuri, 9 noiembrie, indica o depreciere a monedei nationale in raport cu toate principalele valute .

Curs valutar 8 noiembrie. Scade lira sterlina

Cursul valutar valabil marti, 8 noiembrie, indica o scadere a cotatiei lirei sterline, dupa mai multe zile de crestere, care insa reuseste sa se mentina peste pragul de cinci lei .

Curs valutar 7 noiembrie. Creste cotatia lirei sterline

Cursul valutar valabil luni, 7 noiembrie, indica o crestere cu peste un ban a cotatiei lirei sterline, care se incapataneaza sa se mentina peste pragul de 5 lei .

10 noiembrie in istorie: incepe sa fie demolat Zidul Berlinului. Turistii se urca pe Zidul Chinezesc

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 10 noiembrie .

MACRO NEWSLETTER 10 Noiembrie 2016

Productia industriala din Marea Britanie si-a temperat cresterea anuala in septembrie 2016, pana la 0,3%, de la 0,7% in luna precedenta, pe fondul unei noi scaderi lunare neasteptate de 0,4%.

CEO-ul Microsoft vorbeste despre alegerile din SUA, dar nu spune nimic

Alegerile din SUA au avut un deznodamant neasteptat, cu repercusiuni la nivel global. incercand sa nu para imun la evenimente, CEO-ul Microsoft a facut o declaratie abstracta. Alegerile din SUA s-au incheiat ieri dimineata cu Donald Trump in pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii pentru urmatorii patru ani. Foarte multi au fost uimiti [].

Alegerile din SUA ii duc pe americani cu gandul la emigrare, iar asta se vede pe Google

Alegerile din SUA s-au incheiat deja, cu Donald Trump declarat viitorul presedinte al Americii, iar unii se tem de asta. Lucrurile despre care vorbim acum au inceput inca dinainte ca rezultatul sa fie afisat; cetatenii americani au inceput sa se intereseze de cum pot sa emigreze din State, asta dupa ce situatia il dadea deja [].

Alegeri parlamentare/ AEP: Circa 18.900.000 alegatori inscrisi in Registrul Electoral pentru alegerile din 11 decembrie, la data de 8 noiembrie; aproape 9000 cereri pentru vot prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca, la data de 8 noiembrie 2016, numarul alegatorilor inscrisi in Registrul electoral, inclusiv cetatenii care vor implini 18 ani pana la data de 11 decembrie 2016 este de 18. 721, cu 17. 499 mai putini fata de ultima informare publica realizata de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) pe aceasta tema, in data de 6 octombrie 2016.

HOROSCOP 10 noiembrie. Gemenii vor aprinde inima cuiva

Horoscop maine, 10 noiembrie. Gemenii vor aprinde inima cuiva, iar Pestii isi vor impresiona sefii.

Lucian Boia, prima reactie dupa alegerile din SUA: Vedem cum istoria se face sub ochii nostri, dar nu suntem capabili sa anticipam corect unele lucruri nici de la o zi la alta

Istoricul Lucian Boia nu a ramas indiferent cu privire la rezultatul alegerilor din SUA, ci acomentat despre subiectul cel mai discutat la nivel international, victoria lui Donald Trump. A fost.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )