Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultimul amical din Italia intre Romania si Ucraina s-a terminat cu infrangerea tricolorilor 3-4

România Liberă România Liberă,
Ultimul amical din Italia intre Romania si Ucraina s-a terminat cu infrangerea tricolorilor 3-4

Al doilea amical al cantonamentului din Italia, si ultimul in aceeasi masura, cel contra Ucrainei va reprezen ultima sansa pentru tricolori s-a terminat cu victoria uncrainienilor care s-au impus cu 4-3. Denis Alibec si Nicusor Stanciu au mai limitat proportiile de pe tabela de marcaj care arata in actul secund 4-1 pentru Ucraina. continuă pe România Liberă

Ultimul amical din Italia intre Romania si Ucraina se joaca Duminica seara de la ora 20.30

Al doilea amical al cantonamentului din Italia, si ultimul in aceeasi masura, cel contra Ucrainei va reprezenta ultima sansa pentru tricolori de a demonstra ca merita sa faca parte din lotul pentru Euro 2016. Anghel Iordanescu este obligat ca luni, 30 mai, sa anunte la UEFA pe ce jucatori se va baza la turneul final, astfel ca intalnirea de la Torino se anunta a fi una decisiva.

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului nu stie despre transporturi de deseuri din Italia in Romania

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului ANPM) a transmis vineri ca nu a primit nicio instiintare sau notificare din partea societatii Eco Sud sau a autoritatilor competente din Italia cu privire la pretinsa intentie de a aduce pe teritoriul Romaniei deseuri din Italia.

Avancronica Romania-Ucraina, penultimul amical al tricolorilor inaintea EURO 2016 (LIVE, 20:30)

Dupa egalul cu Congo, unul care a provocat un val de dezamagire printre tricolori, echipa nationala a Romaniei intalneste Ucraina, duminica seara de la 20:30, intr-un amical programat pe Stadionul Olimpic din Torino. Meciul Romania-Ucraina va fi live text pe onlinesport. ro de la 20:30.

Ministerul Mediului: Romania nu va depozita deseuri aduse din Italia

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului ANPM) nu a primit nicio instiintare/notificare din partea ECO SUD sau a autoritatilor competente din Italia, cu privire la pretinsa intentie a societatii de a aduce pe teritoriul tarii noastre deseuri din Italia, conform unui comunicat al Ministerului Mediului Apelor si Padurilor MMAP).

Dincolo de stiri: Adrian Daminescu, povestea din spatele piesei Romania

Adrian Daminescu a venit la Dincolo de stiri, de la Antena 3, unde a vorbit despre povestea din spatele piesei Romania, supranumita imnul tuturor romanilor. Artistul a povesti.

Romania-Ucraina 3-4. Dezastru in debutul celei de-a doua reprize, dar ne revenim

Romania se afla in cantonament in Italia, iar acum sustine un ultim amical, cu Ucraina. Dupa o prima repriza buna facuta de tricolori, in care au condus o buna bucata de timp, dupa.

Avancronica Romania-Ucraina, penultimul amical al tricolorilor inaintea EURO 2016

Dupa egalul cu Congo, unul care a provocat un val de dezamagire printre tricolori, echipa nationala a Romaniei intalneste Ucraina, duminica seara de la 20:30, intr-un amical programat pe Stadionul Olimpic din Torino.

MINUT cu MINUT Amicalul Romania - Ucraina 3-4. Stanciu inscrie din nou

Romania a intalnit Ucraina intr-un amical programat la Torino cu incepere de la ora 20:30. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )