Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ultimul mesaj al eroilor de la Grenfell Tower: Am dat totul. Ne pare rau ca nu a fost indeajuns

Antena3 Antena3,
Ultimul mesaj al eroilor de la Grenfell Tower: Am dat totul. Ne pare rau ca nu a fost indeajuns

Dupa ce s-au luptat zile intregi cu incendiul care a devastat Grenfell Tower, din vestul Londrei, pompierii britanici au plecat de la locul tragediei lasand in urma lor un tribut adus celor care. continuă pe Antena3

Ultimul apel al unui cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower. Rudele lor sunt in stare de soc!

Un cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower, din vestul Londrei, si-a luat ramas bun de la familia din Italia, in timp ce flacarile si fumul inghiteau apartamentul lor de la.

Veste minunata despre o familie lovita de tragedia de la Grenfell Tower. Nimeni nu se mai astepta la asta!

O familie de cinci membri, despre care se credea ca a pierit in tragedia de la Grenfell Tower, a fost gasita in viata, scrie Daily Mail. Politia londoneza a confirmat ca familia Khudair, formata.

Incendiul de la Grenfell Tower: Numarul persoanelor decedate sau disparute a ajuns la 79. PRIMELE IMAGINI din interiorul cladirii (VIDEO)

Politia Metropolitana londoneza anunta ca numarul persoanelor decedate sau disparute si presupuse moarte dupa incendiul de la Grenfell Tower a ajuns la 79, informeaza RT. com. Comandatul Stuart Cundy.

Numarul persoanelor presupuse moarte dupa incendiul de la Grenfell Tower din Londra a crescut la 79

Numarul persoanelor decedate sau disparute si presupuse moarte dupa incendiul de la Grenfell Tower a crescut la 79, a anuntat luni politia, citata de BBC News.

Numarul persoanelor decedate sau disparute dupa incendiul de la Grenfell Tower a crescut la 79

Numarul persoanelor decedate sau disparute si presupuse moarte dupa incendiul de la Grenfell Tower a crescut la 79, a anuntat luni politia, citata de BBC.

Acuzatii grave la Londra, dupa incendiul de la Grenfell Tower: invelisul cladirii a fost realizat dintr-un material inflamabil

Invelisul cladirii Grenfell Tower vestul Londrei), distrusa de in urma incendiului de miercuri, a fost realizat dintr-un material aparent interzis in Marea Britanie, a anuntat duminica ministrul.

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o solutie ieftina, care nu rezista la incendii

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o cladire de apartamente unde a avut loc saptamana aceasta un incendiu de amploare, este un material ieftin, care nu rezista la incendii, a declarat un director al companiei Omnis Exteriors, care a produs acest material, pentru The Guardian.

The Guardian: Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower a fost o varianta ieftina, ce nu este rezistenta la incendii

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower, despre care autoritatile cred ca a contribuit la propagarea rapida a flacarilor, a fost o varianta ieftina, care nu este rezistenta la incendii, a declarat un director al companiei care a produs panourile izolatoare, Omnis Exteriors, citat de The Guardian.

Acuzatii grave la Londra, dupa incendiul de la Grenfell Tower. Ministrul Economiei spune ca invelisul cladirii a fost facut dintr-un material inflamabil

Invelisul cladirii Grenfell Tower din vestul Londrei, distrusa de in urma incendiului de miercuri, a fost realizat dintr-un material aparent interzis in Marea Britanie, a anuntat duminica ministrul britanic al Economiei, Philip Hammond .

Incendiu la Londra. Se presupune ca numarul persoanelor decedate la Grenfell Tower a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )