Libnet.ro
UNICEF

06:00

Acuzatii grave la Londra, dupa incendiul de la Grenfell Tower. Ministrul Economiei spune ca invelisul cladirii a fost facut dintr-un material inflamabil

România Liberă România Liberă,
Acuzatii grave la Londra, dupa incendiul de la Grenfell Tower. Ministrul Economiei spune ca invelisul cladirii a fost facut dintr-un material inflamabil

Invelisul cladirii Grenfell Tower din vestul Londrei, distrusa de in urma incendiului de miercuri, a fost realizat dintr-un material aparent interzis in Marea Britanie, a anuntat duminica ministrul britanic al Economiei, Philip Hammond . continuă pe România Liberă

VIDEO. Proteste de amploare la Londra, dupa incendiul de la Turnul Grenfell

Sute de protestatari cer, in Londra, sa se faca dreptate dupa incendiul in urma caruia cel putin 30 de oameni au murit, iar numerosi altii sunt dati disparuti, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Londra: Proteste violente dupa incendiul de la Grenfell Tower, soldat cu zeci de morti (VIDEO)

Sute protestatari au patruns cu violenta vineri dupa-amiaza in primaria districtului din Londra in care s-a produs incendiul de la turnul Grenfell, in urma caruia cel putin 30 de persoane au.

Spovedania socanta a politistilor care au intervenit la incendiul de la Grenfell Tower! Probabil nu vom afla niciodata!

O ancheta penala a fost deschisa dupa incendiul care a devastat Grenfell Tower, din vestul Londrei, in vreme ce politia anunta ca, din pacate, multe dintre victime nu vor putea fi identificate niciodata,.

Mobilizare impresionanta in Londra in urma incendiului de la Grenfell Tower

Londra s-a mobilizat pentru a ajuta victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu 12 morti si zeci de raniti. Numerosi voluntari au donat alimente si alte lucruri pentru cei care au ramas fara adapost,.

De la ce a pornit incendiul care a distrus cladirea de apartamente Grenfell Tower din Londra

Incendiul care a distrus cladirea de apartamente Grenfell Tower si in urma caruia cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata ar fi izbucnit din cauza unui frigider defect, aflat intr-un apartament de.

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower

Doua linii de metrou din vestul Londrei au fost suspendate sambata partial de teama ca siguranta lor sa nu fi fost afectata de incendiul declansat miercuri in cladirea Grenfell Tower, care a fost distrusa aproape complet, a informat compania Transport for London.

Londra: Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat Grenfell Tower - 17 morti

Cel putin 17 persoane au murit in incendiul care a devastat Grenfell Tower, un bloc de locuinte sociale situat in cartierul Kensington, in vestul Londrei, a anuntat joi politia britanica, citata de AFP.

Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Cantareata britanica Adele a aparut miercuri seara la Grenfell Tower din Londra pentru a oferi sprijin victimelor, la mai putin de 24 de ore dupa ce o o explozie teribila a devastat cladirea, omorand si ranind a sute de locuitori.

Ultimul apel al unui cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower. Rudele lor sunt in stare de soc!

Un cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower, din vestul Londrei, si-a luat ramas bun de la familia din Italia, in timp ce flacarile si fumul inghiteau apartamentul lor de la.

TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la turnul Grenfell Tower din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, Cautarea victimelor ar putea dura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )