Libnet.ro
UNICEF

01:06

Una dintre cele mai cunoscute companii de securitate informatica a fost victima unui atac executat cel mai probabil de Rusia

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai cunoscute companii de securitate informatica a fost victima unui atac executat cel mai probabil de Rusia

FireEye, una dintre companiile de top din domeniul cyber-security, a fost victima unui atac informatic extrem de sofisticat realizat de un stat, cel mai probabil de Rusia. Cei de la FireEye spun ca atacul a folosit tehnici cu totul noi si hackerii ar fi obtinut unelte cu care pot pune la cale noi atacuri peste tot in lume. continuă pe Hotnews

Coordonatorul Grupului de Vaccinologie, despre inceperea vaccinarii anti-COVID in Marea Britanie: Este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in acest an. Este un moment istoric (VIDEO)

O bunica de 90 de ani din Marea Britanie este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID al Pfizer, dupa ce acesta a fost aprobat. Margaret Keenan a fost vaccinata la spitalul din.

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale dispar. Asta e viata

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca va desfiinta aproape toate companiile municipale si ca vor ramane STB-ul si Termoenergetica, ramane Energetica care este un satelit al Termoenergetica si ca angajatii vor fi transferati in administratie.

Titlurile Fidelis s-au listat in liniste pe piata romaneasca de capital. Valoarea tranzactiilor in prima zi pe bursa Raspunsurile la unele dintre cele mai frecvente intrebari

In mod normal, atunci cand se listau titlurile de stat cumparate de romani, Ministerul Finantelor si Bursa de Valori Bucuresti faceau asta public printr-un eveniment la care si ministrul de resort facea cateva declaratii in cursul diminetii. Adica un soi de lauda cu marea realizare. Chiar a atras bani multi: 2,7 miliarde lei. Totusi, de data aceasta: liniste. Fidelis s-a listat, Ministerul Finantelor nu a dat nici macar un comunicat in care sa anunte suma pe care o stim cu totii, e publica, si eventual cati romani au avut incredere sa achizitioneze titlurile.

Ce dieta tine Delia? in viata ei, cea mai lunga cura a durat doar 48 de ore

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. in varsta de 38 de ani, aceasta este cantareata, vedeta de televiziune si jurat la emisiunea iUmor. Pe langa asta, mai este jurat si in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor Romania. Din 1993 pana in anul 2003 a facut parte din formatia N&D, .

Romania a avut una din cele mai mari contractii economice din UE, in trimestrul III

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,3% in zona euro si de 4,2% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Grecia, Croatia, Malta, Spania si Romania, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Niculina Stoican implineste varsta de 50 de ani. Cum arata artista in tinerete

Niculina Stoican implineste miercuri, 9 decembrie, varsta de 50 de ani. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute vedete din muzica populara si din show bizul autohton. Vedeta s-a nascut la data de 9 decembrie.

Ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulti. Afacerea cu care a dat lovitura

Daca in anii 2000 era una dintre cele mai cunoscute prezente din showbiz-ul romanesc, de cativa ani nimeni nu mai stie nimic despre ea. Iata ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulti. A dat lovitura cu o afacere neasteptata. Din ce castiga bani acum Alina Plugaru in anii 2000 soca intreaga Romanie cu .

FOTO Cicciolina, fosta glorie a filmelor pentru adulti, in pragul disperarii. Vinde tot ce are pentru a putea trai

Cicciolina, una dintre cele mai cunoscute actrite din filme pentru adulti in anii 700;80, trece printr-o perioada foarte grea. Nimic nu a mai ramas din gloria de odinioara, iar fosta vedeta porno si parlamentar, acum in varsta de 69 de ani, vinde tot ce are pentru a supravietui.

Felicity Palmateer a taiat valurile goala

Felicity Palmateer, una dintre cele mai cunoscute surferite din Australia, face valuri, atat la prop.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )