Libnet.ro
UNICEF

12:00

Una dintre cele mai dure sentinte date in Romania pentru accident mortal: sase ani si patru luni de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai dure sentinte date in Romania pentru accident mortal: sase ani si patru luni de inchisoare

Judecatoria Resita a pronuntat recent una dintre cele mai dure sentinte pronuntate in Romania in cazul unui accident rutier mortal. Un barbat care a omorat o batrana a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare. Sentinta nu este definitiva. continuă pe Adevărul

10 citate faimoase din Maica Tereza. Una dintre cele mai grave boli pe lumea asta este sa nu insemni nimic pentru nimeni

Maica Tereza si-a dedicat viata ajutandu-i pe nevoiasii din intreaga lume. De asemenea, aceasta a devenit un exemplu pentru multe femei si un simbol al caritatii. Maica Tereza a infiintat in Calcutta, India,.

Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Mai multe medicamente si terapii sunt acum testate si folosite pe pacientii cu Covid-19. Exista unele rezultate incurajatoare, care poate incep sa reduca bilantul deceselor din spitale, dar este inca o cale lunga pana la un remediu care va vindeca toti pacientii, scrie The Guardian intr-un articol in care prezinta sase dintre cele mai promitatoare tratamente.

Japonia uimeste: De ce are una dintre cele mai mici rate de decese cauzate de COVID-19

Desi are cea mai imbatranita populatie de pe planeta, Japonia raporteaza, in acest moment, o statistica impresionanta: 10 morti la milionul de locuitori. Prin comparatie, in Romania e prapad la acest capitol.

EXCLUSIV Care este stadiul lucrarilor de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti-Giurgiu, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura

EXCLUSIV Unul dintre proiectele majore de investitii anuntat de catre Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA este modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Giurgiu. Oficial obiectivul asumat de.

CEZ Romania a finalizat o statie de pompare la Caras Severin, investitia se ridica la 3 milioane de lei

TMK Hydroenergy Power, parte a Grupului CEZ in Romania a finalizat de curand una dintre cele mai importante lucrari de investitii, cu un buget de aproape 3 milioane de lei, pentru a sprijini Romania sa atinga tintele europene privind cota de energie verde, potrivit unui comunicat al companiei, conform Agerpres.

Cele mai populare filme ale lui Sean Connery. Ajuns azi la 90 de ani, actorul facea senzatie in rolul James Bond

Sir Thomas Sean Connery, cunoscut mai ales pentru rolul spionului James Bond, este unul dintre cele mai respectate vedete de la Hollywood. Actorul scotian, ce tocmai a implinit venerabila varsta de 90 de ani, este.

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

Judetul din Romania impanzit de radare. Avertisment pentru soferi!

Unul dintre cele mai circulate judete din Romania va fi impanzit de radare. Primul aparat fix a fost montat in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Deocamdata, dispozitivul este in faza de testare dar este abia inceputul, spun autoritatile.

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Top 10 cele mai populare locuri de pe glob, potrivit Google Maps

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )