Libnet.ro
UNICEF

21:01

VIDEO. Unul dintre cele mai discrete animale, rasul, a fost surprins pe camerele de monitorizare din Parcul National Semenic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Unul dintre cele mai discrete animale, rasul, a fost surprins pe camerele de monitorizare din Parcul National Semenic

Un exemplar de ras, animal vazut rar de oameni, a fost surprins de camerele de monitorizare intr-o padure din judetul Caras-Severin. continuă pe România Liberă

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Festival de goluri si rasturnari spectaculoase de scor in Champions League: Vezi rezultatele uneia dintre cele mai frumoase seri de meciuri din Europa

Seara de marti a adus un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din Europa. in cele doua meciuri ale serii de Champions League s-au marcat nu mai putin de 14 goluri, iar desfasurarea lor a fost de-a.

Standul Buzaului, printre cele mai vizibile la Targul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpozitie de arheologie

Judetul Buzau are, anul acesta, unul dintre cele mai vizibile standuri la targul de turism de la Romexpo. Eeste amenajat in Pavilionul C3, Standul 8 si are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale judetului cu ajutorul hartilor, pliantelor si brosurilor, realizate de Consiliul Judetean Buzau, echipa Geoparcului Tinutul Buzaului si de Centrele de Informare turistica din judetul Buzau.

TRAGEDIE in lumea actoriei! S-a stins unul dintre cei mai IUBITI artisti (FOTO)

Indragitul actor Jay Bontatibus cunoscut pentru rolul sau din serialul Tanar si nelinistit s-a stins din viata la numai 52 de ani. Actorul Jay Bontatibus si-a petrecut ultimii ani.

VIDEO Dana Bunescu, castigatoarea Ursului de Argint la Berlin:Am crezut initial ca este o gluma

Dana Bunescu, care a primit Ursul de Argint pentru montajul filmului Ana, mon amour, spune ca nu s-a asteptat sa primeasca prestigioasa distinctie la unul dintre cele mai importante festivaluri de film din lume.

Dacia a fost aleasa una dintre cele mai fiabile masini din Marea Britanie

Marca Dacia are mare succes pe piata britanica, unde un sondaj efectuat printre automobilisti a situat masinile romanesti pe locul trei in topul celor mai fiabile masini, alaturi de marci de renume precum Tesla si Lexus.

Cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017: un oras din Romania, inclus in top

Site-ul de calatorii Lonely Planet a intocmit topul celor mai ieftine destinatii de vacanta propuse pentru anul 2017. Au fost analizate 84 de tari, in varful topului clasandu-se unul dintre vecinii tarii noastre.

Domnitorul cu cele mai multe domnii pe tronul Tarii Romanesti. I-a depasit pe Mircea cel Batran sau Vlad Tepes

Cu siguranta, domnitori precum Mircea cel Batran, Vlad Tepes sau Petru Cercel au marcat istoria Tarii Romanesti prin faptele lor de vitejie sau printre proiecte indraznete care au facut din Targoviste un important centru comercial. Cu toate acestea, unul dintre conducatori se remarca prin numarul mare de domnii pe care le-a avut pe tronul Tarii Romanesti.

Domnitorul cu cele mai multe domnii pe tronul Tarii Romanesti. I-a depasit pe Mircea cel Batran si pe Vlad Tepes

Cu siguranta, domnitori precum Mircea cel Batran, Vlad Tepes si Petru Cercel au marcat istoria Tarii Romanesti prin faptele lor de vitejie sau prin proiecte indraznete care au facut din Targoviste un important centru comercial. Cu toate acestea, unul dintre conducatori se remarca prin numarul mare de domnii pe care le-a avut pe tronul Tarii Romanesti.

Contractul de finantare pentru cel mai modern Water Park din Romania, prelungit

In Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania, realizat din bani publici si fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )