Libnet.ro
UNICEF

00:07

Una dintre pretendentele la Vocea Romaniei a starnit un adevarat razboi intre Brenciu si Moga

Adevărul Adevărul,
Una dintre pretendentele la Vocea Romaniei a starnit un adevarat razboi intre Brenciu si Moga

Dupa cele sase editii de auditii pe nevazute in care Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au ales vocile care au fost pe placul lor, sambata s-a dat startul primelor dueluri muzicale. continuă pe Adevărul

FOTO Una dintre pretendentele la Vocea Romaniei a starnit un adevarat razboi intre Brenciu si Moga

Dupa cele sase editii de auditii pe nevazute in care Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au ales vocile care au fost pe placul lor, sambata s-a dat startul primelor dueluri muzicale, dar si a nelipsitelor dueluri verbale. Astel, tanara Elena Salaru a fost motiv de disputa intre Moga si Brenciu.

Politista din Arad merge mai departe la Vocea Romaniei

Politista din Arad Claudia Iuga merge mai departe in lupta pentru Vocea Romaniei. Ea a fost inca o data apreciata de catre antrenori. Claudia a fost aleasa sambata seara la duel cu Gabriel Burduja.

Duelul in note muzicale incepe, in aceasta seara, la Vocea Romaniei

In aceasta seara, de la 20. 30, la Pro TV se da startul etapei confruntarilor la Vocea Romaniei, dupa cele sase editii de auditii pe nevazute in care Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au format echipele de cate paisprezece concurenti, cu care vor merge mai departe in competitie.

Rock si poezie la berarie. Dudu Isabel, care i-a uimit pe juratii de la Vocea Romaniei, canta acasa, la Cluj

Rockerul care a uimit-o pe Loredana la emisiunea Vocea Romaniei, Dudu Isabel, va canta maine, 10 noiembrie, de la ora 18. 00, la localul Fabrica de bere Ursus, in cadrul unui eveniment organizat de coordonatorii proiectului Beraria Culturala. Pe scena vor urca si Costi Camarasan, Alex Malschi, Kovacs Laszlo, Calin Camarasan, Vlad Spatar, Kocsis Julia. Un alt invitat al evenimentului este Oana Boc, sotia primarului Clujului.

Cine sunt co-antrenorii de la Vocea Romaniei

Smiley, Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga, cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, si-au ales co-antrenorii care sa ii consilieze in alegerea celor mai buni concurenti.

Una dintre membrele Pussy Riot, care ar trebui sa se afle in inchisoare, este de negasit

Sotul si sustinatorii Nadezhdei Tolokonnikova, una dintre membrele Pussy Riot aflate in inchisoare, nu o pot gasi pe aceasta, scrie BBC News. Femeia urma sa fie transferata la o alta inchisoare, insa sotul.

Basescu:Romania este una dintre tarile cu cea mai redusa fiscalitate din UE.

Romania are doua mari probleme, in ceea ce priveste mediul de afaceri. Un a est elegata de finantarea IMM-urilor. Bancile nu au niciun fel de disponibilitate pentru a sprijini acest sector. In perioada urmatoare voi avea discutii cu acest sector bancar. In acelasi timp, ce-a de-a doua problema, specifica intregii UE, este costul ridicat al energiei. Avem un cost al energiei care ne face necompetitivi la nivel european, a mai explciat seful statului. Romania este una dintre tarile cu cea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )