Libnet.ro
UNICEF

10:45

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, declaratie socanta: Am avut noroc de la Dumnezeu!

Antena3 Antena3,
Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, declaratie socanta: Am avut noroc de la Dumnezeu!

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a. continuă pe Antena3

Acuzatii grave: Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!. Ce a facut seful LPF, imediat dupa accidentul in care a fost implicat fiul sau

Se lasa cu acuzatii grave, dupa accidentul rutier din Capitala in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu! Unchiul victimei a tras un semnal de alarma si a lansat afirmatii dure la adresa presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal si baiatului sau. Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!, striga indurerat barbatul. Acuzatii grave pentru .

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celalalt sofer a murit pe loc

Tanarul de 24 de ani nu a avut nicio sansa in accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Marturie stau imaginile surpinse de camele de supraveghre din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario.

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar: Ramane conectat la aparate

Medicii au vorbit despre evolutia starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul rutier pe care l-a provocat, in urma caruia a murit un tanar. Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost internat duminica la .

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Familia lui Mario Iorgulescu a reactionat dupa accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Familia lui a emis un comunicat prin care a transmis condoleante familiei tanarului, care era tatal a doua fetite. Familia lui Mario Iorgulescu, reactie dupa .

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

Mircea Badea, reactie dura dupa accidentul in care a fost implicat Mario Iorgulescu: Nu cred ca il interesa ce scrie in lege

Mircea Badea a reactionat dur la cateva zile dupa accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu. Dupa ce a urmarit reactiile romanilor din ultimele zile, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a oferit o reactie in direct la postul de televiziune. Mircea Badea, .

Medicii de la Elias anunta ca starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat Fiul sefului LPF a provocat un accident in urma caruia a murit un tanar

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 12 ore, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita. Mario Iorgulescu a fost grav ranit intr-un accident rutier pe care l-a provocat duminica si in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )