Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde s-a facut diferenta, de ce a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza

Hotnews Hotnews,
 Unde s-a facut diferenta, de ce a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza

Simona si Garbine au oferit o semifinala de Australian Open cu tenis de calitate, cu multe rasturnari de situatie si cu doua seturi decise la photo finish. A avut castig de cauza sportiva cu nervii mai tari, confruntarea de pe Rod Laver Arena fiind un adevarat roller coaster emotional 7-68), 7-5 pentru iberica). continuă pe Hotnews

Digisport: Unde a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza: A fost un moment crucial! Parerea specialistilor

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. La final, specialistii Barbara Schett si Mats Wilander au facut o scurta radiografie a partidei.

CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Simona Halep a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. A urmat si comentariul lui CTP, pentru GSP Live. Ce i s-a intamplat romancei in timpul meciului, cum a comentat gazetarul prestatia sportivei, dar si cum i-a motivat pierderea? CTP explica de ce a pierdut Simona Halep A pornit ca favorita in .

CTP, multumit: A explicat intr-o singura fraza de ce a pierdut Simona Halep

Simona Halep 3 WTA) a pornit ca favorita in duelul cu Garbine Muguruza 32 WTA), insa, surprinzator, a parasit terenul invinsa, dupa o infrangere in doua seturi, primele cedate de ea la Australian Open 2020.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Fara timp de respiro inainte de semifinala! Simona Halep si Garbine Muguruza joaca joi: ora meciului

Simona Halep si Garbine Muguruza nu vor avea zi de pauza intre partidele din sferturi si semifinala de la Australian Open. Dupa victoriile de miercuri, cele doua vor reveni pe teren joi.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )