Libnet.ro
UNICEF

20:30

Unde traiesc cei mai bogati oameni din lume?

Adevărul Adevărul,
Unde traiesc cei mai bogati oameni din lume?

America a pretins ani buni ca detine cei mai multi dintre miliardarii lumii, dar nu este singura tara care cazeaza oameni care detin averi impresionante. continuă pe Adevărul

Cea mai lunga aeronava din lume. Este cu 70% mai ecologica decat un avion si poate sta in aer trei saptamani

O companie din Marea Britanie a prezentat, vineri, un prototip de dirijabil, descris ca fiind cea mai lunga aeronava din lume. Dirijabilul urmeaza sa fie lansat in acest an, la aproape un secol dupa epoca de aur.

Cei mai bogati afaceristi: un singur roman in topul Forbes

Averile cumulate ale celor 1. 645 de miliardari mentionati in cel mai recent clasament Forbes au crescut anul acesta la 6,4 trilioane de dolari, de la 5,4 trilioane in urma cu un an. In top se afla un singur roman, cu o avere estimata la 1,2 miliarde.

Asa arata SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. Risca sa ramana PARALIZAT daca mai continua

La Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, momentul in care Plushenko a parasit gheata, acuzand dureri de spate, asta desi medicul ii daduse OK-ul pentru a intra in competitie, a adunat foarte multe critici.

Cel mai popular selfie din lume: Cu sufletul la Samsung, cu inima la Apple

Dupa cum stiti, aseara a avut loc gala de decernare a premiilor Oscar, un eveniment care atrage milioane de privitori din intreaga lume si, se pare, si oportunitati pentru unele companii de a-si etala produsele prin diferite metode marketing de la imbracat, accesorizat vedete, pana la plasarea de produse in cadrul evenimentului. Celebra prezentatoare Ellen DeGeneres a ba131;tut un nou record pe retelele sociale, strangand peste 2,5 milioane de retwit-uri cu un selfie cel mai popular selfie,care [].

FOTO Gionee S5.5 e cel mai subtire smartphone din lume. Chinezii produc telefoanele celor de la Allview

La MWC 2014 a participat si Gionee, un producator din China cunoscut mai degraba ca cel care face telefoanele celor de la Allview. Gionee a venit cu E7 Allview X1 Xtreme si S5. 5, cel mai subtire smartphone din lume.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

Tesla Motors vrea cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume

Tesla Motors vrea sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume, care ar putea nu doar sa revolutioneze industria, ci si sa declanseze un razboi al ofertelor din partea statelor americane, atrase de investitia de 5 miliarde de.

Daca te intrebai cum arata cea mai ravnita meserie din tara, afla de aici!

O excursie de un an de zile in destinatii exotice din intreaga lume. Hoteluri si statiuni celebre, orase incarcate de istorie si meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din Romania. La .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )