Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ungur si Copil, surprinsi si ei de victoria lor la BRD Nastase-Tiriac: ce risca sa piarda Copil dupa succesul de joi

Adevărul Adevărul,
Ungur si Copil, surprinsi si ei de victoria lor la BRD Nastase-Tiriac: ce risca sa piarda Copil dupa succesul de joi

Adrian Ungur si Marius Copil au provocat cea mai mare surpriza la proba de dublu, eliminandu-i pe favoritii numarul 1 dupa un meci spectaculos. continuă pe Adevărul

Copil si Ungur, calificati in sferturile probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Marius Copil si Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro,.

Copil si Ungur, in semifinale la dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din tenismenii romani Marius Copil si Adrian Ungur s-a calificat joi in semifinalele probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy, turneu ce se disputa la Arenele BNR din Bucuresti si este dotat.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Copil si Ungur au defilat in primul tur la dublu. incercam sa facem o echipa

Marius Copil si Adrian Ungur s-au calificat, in turul al doilea al probei de dublu de la BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa doar 50 de minute de joc. Cei doi au spus, dupa meci ca incearca sa faca echipa in vederea turneelor urmatoare.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Adrian Ungur, eliminat in calificari, traseu imposibil pentru Copil

BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015 a debutat cu mai multe surprize dupa prima zi de tenis de pe tabloul principal. Dupa eliminarea lui Adrian Ungur, Romania a mai ramas cu un singur jucator, in calificari si unul in primul tur al competitiei.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Copil/Ungur, in premiera in semifinalele unui ATP 250. Rezultate complete joi

BRD Nastase-Tiriac Trophy intra in cea de a patra zi de competitie, de pe tabloul principal. Gilles Simon si Gael Monfils vor lupta pentru sferturi, joi, in timp ce la dublu, Mergea se va juca impotriva colegilor din Cupa Davis.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Marius Copil, eliminat dupa un meci cu set decisiv

ATP Bucuresti. Turneul de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy a ramas fara niciun roman in cadrul probei de simplu, dupa ce Marius Copil, 172 ATP, a fost eliminat de rusul Mihai Iujnii, 57 ATP, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-3.

Marius Copil, invins de Mihail Iujnii, in primul tur la BRD Nastase Tiriac Trophy

Marius Copil, singurul tenisman roman prezent pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro, a fost invins de rusul Mihail Iujnii, cu 1-6, 6-4,.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Programul zilei de joi. Gilles, Monfils, Mergea si Copil, la fileu

BRD Nastase-Tiriac Trophy intra in cea de a patra zi de competitie, de pe tabloul principal. Gilles Simon si Gael Monfils vor lupta pentru sferturi, joi, in timp ce la dublu, Mergea se va juca impotriva colegilor din Cupa Davis.

BRD Nastase - Tiriac Trophy: David a pierdut in setul decisiv cu Goliat

La BRD Nastase-Tiriac Trophy s-a disputat miercuri unul dintre cele mai interesante meciuri, intre doi jucatori croati diametrali opusi. Ivo Karlovici 36 de ani) a trecut greu de Borna Corici 18 ani), scor 4-6, 6-3, 6-4.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Janko Tipsarevic, in turul doi (Rezultatele zilei din turneul de simplu)

Janko Tipsarevic beneficiar al unui wild-card) a castigat partida disputata marti cu Thomas Fabbiano Italia - sportiv venit din calificari), reusind astfel sa se califice in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy. Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 28 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )