Libnet.ro
UNICEF

01:06

UniCredit obtine 673 milioane euro din listarea FinecoBank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit obtine 673 milioane euro din listarea FinecoBank

FinecoBank, divizia de online banking a celei mai mari banci din Italia, UniCredit SpA, a atras 673 de milioane de euro prin oferta publica initiala lasata la Borsa Italiana. Banii astfel obtinuti vor fi utilizati pentru majorarea rezervelor de capital ale UniCredit. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de 96,55 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti a inchis sedinta de tranzactionare de vineri cu o lichiditate de peste 423,75 milioane lei 96,55 milioane euro).

Vrancart investeste trei milioane euro in cresterea capacitatii de colectare a maculaturii

Producatorul de hartie si carton Vrancart Adjud simbol VNC) intentioneaza sa investeas and not;ca trei milioane euro in vederea cresterii capacitatii de colectare a maculaturii si a perfomantelor de mediu, ne-a declarat Ionel Ciucioi, Presedinte-Director General al companiei.

BERD a investit 75 milioane euro in 8,6% din pachetul Electrica

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a cumparat 8,6% dintre actiunile companiei Electrica, in schimbul a peste 320 milioane lei 75 milioane euro), conform unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproape 6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 25. 040,49 lei 5. 140,83 euro).

Skanska va investi 33 milioane euro in proiectul Green Court Bucuresti

Skanska va investi 33 de milioane de euro in cea de-a doua faza a proiectului de birouri Green Court Bucuresti, potrivit Business Wire.

Fonduri de 56 milioane euro, realocate pentru sustinerea pregatirii perioadei de programare 2014-2020

Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Asistenta Tehnica 2007 - 2013 a decis in cadrul reuniunii de astazi, realocarea unei sume de aproximativ 56 milioane de euro de la axele prioritare 2 si 3 catre axa prioritara 1.

Economia Greciei a pierdut 16 MLD.euro din cauza arieratelor

Economia Greciei a pierdut circa 16 miliarde de euro, respectiv aproape 9% din PIB-ul estimat pentru acest an, din cauza arieratelor statului catre intreprinderi, precum si a platilor restante in tranzactiile dintre companiile elene, relateaza.

Daimler si Nissan vor produce vehicule de lux, la o noua fabrica de 1 miliard de euro din Mexic

Daimler si Nissam Motor vor produce vehicule de lux la o noua fabrica de 1 miliard de euro care va fi construita in Mexic. Acesta este cel mai mare proiect convenit de cele doua companii in cadrul unui parteneriat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )