Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unitatea doi de la centrala nucleara de la Cernavoda s-a deconectat automat de la sistemul energetic

Antena3 Antena3,
Unitatea doi de la centrala nucleara de la Cernavoda s-a deconectat automat de la sistemul energetic

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat, joi seara, de la Sistemul Energetic National, din cauza unui tranzient in partea clasica a centralei, anunta conducerea Nuclearelectrica,. continuă pe Antena3

INCIDENT la Centrala NUCLEARA de la Cernavoda: Unitatea s-a deconectat AUTOMAT

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National joi dupa-amiaza, la ora 17:40, din cauza unui tranzient in partea clasica a centralei, reconectarea urmand sa se.

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National; reconectarea se va produce in cateva ore

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National joi dupa-amiaza, la ora 17:40, din cauza unui tranzient in partea clasica a centralei, reconectarea urmand sa se produca in cateva ore, a anuntat SN Nuclearelectrica.

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National

Unitatea 2 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National joi dupa-amiaza, la ora 17. 40, din cauza unui tranzient in partea clasica a centralei. Astfel, reconectarea va avea loc in cateva ore, a anuntat SN Nuclearelectrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )