Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uniunea Europeana a aprobat o noua lista de aditivi alimentari, care va intra in vigoare de la 1 iulie

B1 B1,
Uniunea Europeana a aprobat o noua lista de aditivi alimentari, care va intra in vigoare de la 1 iulie

O noua lista de aditivi alimentari permisi in UE, aprobati dupa o evaluare stiintifica, va intra in vigoare la 1 iunie, informeaza Comisia Europeana. Pe aceasta lista figureaza numai aditivii alimentari . continuă pe B1

Uniunea Europeana aproba o noua lista de aditivi alimentari.

O noua lista de aditivi alimentari permisi in UE, aprobati dupa o evaluare stiintifica, va intra in vigoare la 1 iunie, a informat vineri un comunicat al Comisiei Europene, preluat de EFE. Pe aceasta lista figureaza numai aditivii alimentari care au fost verificati in mod stiintific ca fiind siguri pentru consum, a semnalat executivul european, potrivit caruia principalul avantaj al noii liste este transparenta pe care o ofera, potrivit Mediafax. Printre conditiile pe care trebuie sa le .

Vesti proaste pentru agricultorii romani. Uniunea Europeana se baga iar pe masa noastra

Dupa ce a vrut sa ne lase fara micii romanesti, acum Uniunea Europeana se baga iar pe masa noastra. Ar putea sa interzica ceapa rosie, usturoiul de Ramnic sau varza de Buzau, pentru ca.

Eugen Nicolaescu: Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a anuntat, joi, ca noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare incepand cu 1 august. Potrivit HotNews, lista se afla in prezent, intr-o faza.

Ministrul Sanatatii: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august, in prezent aceasta fiind intr-o faza avansata de lucru, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, dupa ce in aprilie tot el dadea ca termen posibil data de 1 iulie. Suntem intr-o faza avansata cu noua lista de medicamente compensate. Speram ca, pana la 15 iunie, aceasta sa fie gata, iar dupa aceea, timp de o luna, sa fie 65474;cernuta65474; de catre specialisti. Comisia de specialitate va avea o luna posibilitatea de a 65474;cerne65474; medicamentele de pe noile liste, a precizat ministrul.

Nicolaescu: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august.

Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august, in prezent aceasta fiind intr-o faza avansata de lucru, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, dupa ce, in aprilie, tot el dadea ca termen posibil data de 1 iulie, potrivit Mediafax. Suntem intr-o faza avansata cu noua lista de medicamente compensate. Speram ca, pana la 15 iunie, aceasta sa fie gata, iar dupa aceea, timp de o luna, sa fie cernuta de catre specialisti. Comisia de .

British Airways lanseaza o noua promotie pentru cei care vor sa calatoreasca in America de Nord si Canada

British Airways a lansat o noua promotie pentru clientii care vor sa calatoreasca catre America de Nord si Canada, oferindu-le reduceri de pana la 33% pentru bilete dus-intors in cabina World Traveller economic) and si Club World business) and si de pana la 51% pentru bilete in cabina First, se arata intr-un comunicat de presa emis de companie.

Blugii, pe cale de disparitie. Uniunea Europeana vrea sa puna o taxa producatorilor americani

Banalii blugi, purtati de generatii intregi din toata lumea, ar putea deveni o marfa rara pe piata Uniunii Europene, scriu jurnalistii de la DC NEWS. Motivul ar fi taxele care vor creste de la 12% la 38%, daca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )