Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vesti proaste pentru agricultorii romani. Uniunea Europeana se baga iar pe masa noastra

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru agricultorii romani. Uniunea Europeana se baga iar pe masa noastra

Dupa ce a vrut sa ne lase fara micii romanesti, acum Uniunea Europeana se baga iar pe masa noastra. Ar putea sa interzica ceapa rosie, usturoiul de Ramnic sau varza de Buzau, pentru ca. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana a aprobat o noua lista de aditivi alimentari, care va intra in vigoare de la 1 iulie

O noua lista de aditivi alimentari permisi in UE, aprobati dupa o evaluare stiintifica, va intra in vigoare la 1 iunie, informeaza Comisia Europeana. Pe aceasta lista figureaza numai aditivii alimentari .

Uniunea Europeana aproba o noua lista de aditivi alimentari.

O noua lista de aditivi alimentari permisi in UE, aprobati dupa o evaluare stiintifica, va intra in vigoare la 1 iunie, a informat vineri un comunicat al Comisiei Europene, preluat de EFE. Pe aceasta lista figureaza numai aditivii alimentari care au fost verificati in mod stiintific ca fiind siguri pentru consum, a semnalat executivul european, potrivit caruia principalul avantaj al noii liste este transparenta pe care o ofera, potrivit Mediafax. Printre conditiile pe care trebuie sa le .

Uniunea Europeana a decis sa ridice embargoul privind armele pentru rebelii sirieni

Ministrii europeni de Externe au decis, luni seara, la Bruxelles sa ridice embargoul privind armele pentru rebelii sirieni. Cu toate aceastea, nicio tara nu intentioneaza sa trimita arme in urmatoarele doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )