Libnet.ro
UNICEF

15:45

Uniunea Europeana avertizeaza ca va supraveghea atent posibile abuzuri ale Turciei privind returnarea migrantilor

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana avertizeaza ca va supraveghea atent posibile abuzuri ale Turciei privind returnarea migrantilor

Uniunea Europeana va supraveghea atent potentiale abuzuri ale Turciei in aplicarea acordului privind returnarea migrantilor, au avertizat duminica ministri europeni aflati in vizita la Istanbul. Delegatia, condusa de ministrul olandez de externe, Bert Koenders, a carui tara asigura presedintia rotativa a Uniunii Europene, a vizitat metropola turca la o saptamana dupa ce Grecia a inceput sa retrimita in Turcia migranti sositi pe teritoriul sau, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Ajutoarele de la Uniunea Europeana vor ajunge la beneficiarii din judetul Buzau dupa alegerile locale

Distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeana va incepe in iunie, dupa alegerile locale, pentru a nu fi interpretata ca act de mituire a electoratului. Acestea ar fi trebuit sa ajunga la beneficiari la finele anului trecut, insa demersul a fost amanat din cauza organizarii tarzii a licitatiei, apoi a contestarii acesteia iar acum din cauza alegerilor.

Surse: Uniunea Europeana ar putea impune vize pentru Statele Unite ale Americii si Canada

Guvernul European analizeaza impunerea de vize pentru cetatenii Statelor Unite ale Americii si ai Canadei, potrivit reuters. com. Conform portalului online mai sus mentionat, o astfel de actiune ar putea genera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )