Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse: Uniunea Europeana ar putea impune vize pentru Statele Unite ale Americii si Canada

B1 B1,
Surse: Uniunea Europeana ar putea impune vize pentru Statele Unite ale Americii si Canada

Guvernul European analizeaza impunerea de vize pentru cetatenii Statelor Unite ale Americii si ai Canadei, potrivit reuters. com. Conform portalului online mai sus mentionat, o astfel de actiune ar putea genera. continuă pe B1

UE ar putea impune vize pentru SUA si Canada, pentru ca aceste state nu elimina vizele in cazul romanilor

Guvernul European analizeaza impunerea de vize pentru cetatenii Statelor Unite ale Americii si ai Canadei, potrivit reuters. com. Conform portalului online mai sus mentionat, o astfel de actiune ar putea genera.

Comisia Europeana ar putea introduce vize pentru cetatenii americani si canadieni

Comisia Europeana CE) analizeaza posibilitatea introducerii obligativitatii vizelor in Uniunea Europeana pentru cetatenii SUA si Canadei, ceea ce ar putea duce la cresterea tensiunilor transatlantice in contextul negocierilor purtate intre Bruxelles si Washington pentru un amplu acord de liber schimb, asa-numitul Tratat Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP), relateaza agentia de presa Reuters.

Numarul de morti in accidente rutiere a inceput sa creasca in multe tari din Uniunea Europeana. In Romania si Bulgaria statisticile arata cel mai rau

In foarte multe tari din Uniunea Europeana UE) numarul de oameni care isi pierd viata in accidente rutiere a inceput sa creasca, dupa cum arata datele Comisiei Europene pe 2015. Desi majoritatea tarilor, inclusiv Romania, a facut progrese mari in perioada 2010-2015, datele de pe anul trecut, comparate cu cele din 2014, arata ca decesele s-au redus in putine tari din UE. Danemarca, Spania si Irlanda sunt tarile cu cel mai redus numar de morti la un milion de locuitori, in timp ce Romania si Bulgaria si se afla la polul opus, avand cel mai mare numar de morti din accidente rutiere.

Uniunea Europeana negociaza cu Rusia deblocarea comertului cu carne de porc

Adjunctul Rosselkhoznadzor Yevgeny Nepoklonov a reliefat angajamentul institutiei pentru intensificarea cooperarii internationale avand la baza siguranta alimentara. La randul lui, ambasadorul UE, Vygaudas U Ackasa, subliniat marele interes al uniunii in ceea ce priveste reluarea relatiilor comerciale cu Rusia pentru exportul de produse agricole, in special de carne de porc, cartofi si mere, conform unui comunicat A. P trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )